• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    För mig är det ok att vänta om tiden åtminstone stod still (tiden .. jag menar kön). Det hade varit suveränt om vi hade fått skicka iväg våra papper nu och sen fått åka i vår och hämta hem vår lilla ... men, men här behövs det tålamod.

  • Lapinette

    Usch vad jobbigt omsan. Ser verkligen inte fram emot tonårsbarn.

  • Lapinette

    Men jösses!!!! klockan är 11.00 och endast ett enda inlägg och dessutom så är det ju FRREEEEEEEDAG! Att jag inte har varit inne beror på en presentation hos kund nu på morgonen men vad har ni andra för ursäkter?

  • Lapinette

    Tinga - du är ursäktad! Vet ju att många av oss är inloggade på sina datorer just nu (eftersom jag sett er ... om ni råkar smygläsa) på fb.

  • Lapinette

    BS - japp, idag drar vi till svärmor .. anländer typ vid midnatt efter buss-flyg-bilresa men först ska jag till tandläkaren (IGEN).

  • Lapinette

    smint - har haft en "ta i hornen dag" i dag dvs ut och presentera dåliga resultat för en kund och tandläkaren. Nu är båda sakerna över och jag kommer definitivt sova på bussen till Skavsta. Zzzzzz....

    Tinga - ny krona låter dyrt. Det bidde inte det i mitt fall (även om han gärna ville he, he). Dock byte av fyllning i måndags i en tand och i dag tandhyginisten. Smakar härlig med blod i munnen.

  • Lapinette

    BS - låter gott och ska definitivt testa!

  • Lapinette

    Oj är jag först in idag!

    Porchez - jag är hemma nu! Det blev en lite längre helg dvs hade gårdagen ledigt. Sitter idag hemma och jobbar för att jag helt enkelt inte orkar gå till jobbet efter att ha vaknat typ 10 ggr i natt för att snyta mig . Har det senaste året alltid åkt på en förkylning varje gång jag sätter mig på ett plan. Klarade mig åtminstone någon dag så jag kunde vara frisk och fira farmors 80-års dag men i söndags kröp jag ned i sängen kl 21.00 efter en hektiskt dag med släktlunch och besök hos vänner.

    Har inte kollat vad som hänt här inne. Måste nog först få min data att funka (vilja koppla upp mot kontoret). Det verkar jäkligt segt!

  • Lapinette

    AM - trist att ni inte kommer iväg men kanske lite senare i år (nattskräcken kanske går över snart)? Var det nu ni hade tänkt er Görvälns slott?

    Telis - härligt att du är tillbaka. Har varit så nyfiken gällande dina intevjuer (på väg att maila ett antal gånger). Hoppas intervjun idag gick bra och att du tillslut får det du vill och dessutom får bra betalt för det, låter inte som en höjdare att jobba för tre och dessutom få sämre lön.

    Oupsie - att välja kakel är en djungel. Säger som mugglan (tror jag det var) att ni inte alls behöver ha samma kakel i kök som i badrum. Vi har grått i köket (förra ägarnas val) och stora, vita, blanka i badrummet (är mycket nöjda). Och gällande adoption och graviditet så visst ska adoptionen avslutas om man blir gravid.

    snaily - grattis till Korvens fina priser! Men usch vad trist med era mammor. Hoppas det kommer att gå bra.

    mugglan - vad skönt att du mår illa !

    EA - så det är FET på gång. Håller tummarna!

    nenne - fågel och sexjakt! Låter jobbigt .

    pb - gällande menopur så det jag har hört är att det oftast ger färre ägg men bättre kvalitet. Jag provade dock aldrig då jag fick så bra utslag när jag använde Gonal-f. Däremot har jag hört att korta metoden är bättre att använda på oss gamlingar. Don't ask me why! Själv fick jag hälften så många ägg med korta metoden (5) men samtliga av toppkvalitet.

    Och gällande serien The event så såg vi första avsnittet och tyckte den var allmänt jobbig (då gillar vi ändå serier som 24).

  • Lapinette

    Och Vickan - tack för fiskreceptet! Behöver få lite nya, enklare recept att laga under veckan.

Svar på tråden Livets toppar och dalar