• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Har en fråga angående sushi och graviditet. På vissa ställen står det att fisken ska ha varit fryst innan, och på andra ställen står det inget om att den ska vara fryst men att det ska vara så färsk fisk som möjligt. Vilken rekommendation har ni gått på när ni varit gravida? Lite förvirrad...

  • Oupsie

    Tänkte köpa sushi förra veckan och så skulle maken ringa och beställa, och då frågade han om den hade varit fryst, men fick till svar att den inte hade varit fryst. Men de kanske missförstod och menade att den "tillagade" sushin hade varit fryst . Blev lite förvirrad, för jag hade för mig som PB, att fisken ska väl vara fryst vilket som?

  • Oupsie

    AM, jobbigt med gråtande Hektor!


    Luna, hej , men det kommer nog fler ord snart!

  • Oupsie

    Snaily, ser fram emot att se magbilder . Det är lika ruskigt väder på ön i November som på fastlandet . Men du, för några år sedan i alla fall så hade det väl det som affärsidé, att få över blivande mammor för att föda i Visby för att slippa överbelagda BB:n i Stockholm. Vet inte om det fortfarande är så.


    PB, åh vad gott med kräftor!

  • Oupsie

    Jag är inne på lite samma spår som PB och Telis. Jag gillar också att vara hyfsat anonym på nätet. Även om mina bilder i galleriet är ganska anonyma så har flera av er har skickat in betydligt mer privata bilder plus att det står allas riktiga namn.


    Angående vem som ska plockas bort eller ej tycker jag det är upp till dem som skickat in bilder dit att maila Telis om att bli borttagna om de inte längre vill finnas med i galleriet när de lämnar tråden. Känns konstigt att plocka bort folk om de helt plötsligt bestämmer sig för att komma tillbaka.


    Luna, självklart ska nya medlemmar i tråden välkomnas. Jag är själv en av de "nyaste". Men det är ganska ofta det händer att folk kommer in här och skriver i ett par veckor, en månad eller så och sen bara försvinner. Det är en oehört aktiv tråd, och det är svårt att hinna med i svängarna. Här finns ca ett 20-tal aktiva trådmedlemmar och ytterligare några som har varit mer aktiva men som numera kommer in lite då och då.


    Dessutom är det så att mycket av det som skrivs här inne är väldigt privat. Kan i och för sig bara prata för mig själv här, men jag tror att flera skulle hålla med mig, men mycket av det jag skriver här i tråden pratar jag inte ens med mina vänner (irl) om.


    Jag hade skrivit i tråden i ca ett halvår innan jag gick med i galleriet, och innan dess hade jag smygläst i ytterligare sex månader.

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2010-08-20 23:38:47 följande:
      Jaaa-fast hur fasen vet de att han är där inann de klickat dit sig? Sedan har jag ju fått en del hat-besök också, under åren. så går det när man sticker ut hakan och diskuterar.
    Hat-besök, usch det låter inte så trevligt...

     


    Jag har inte så många besökare, men jag skrivier i princip bara i den här tråden. Men man ser att vissa återkommer med någon månads mellanrum. Trogna smygläsare? Ska ni inte kika in och säga hej? Vi ser er...

  • Oupsie

    Tror att det är Tinga som brukar säga att "följa den här tråden är ungefär som att följa en dokusåpa" eller något i den stilen.


    Och så är det nog, jag smygläste som sagt i ett halvår innan jag vågade sticka in näsan i tråden . Det var ju spännande varje dag att gå in och se vad som hände.

  • Oupsie

    PB, jag fattar inte heller varför radbrytningarna försvinner ibland. Jätteskumt. Du har nog rätt, här ryms mycket i den här tråden, både tråkiga och roliga saker och väldigt mycket osannolikt.


    Kanske också ska säga god natt till tråden (ännu en nattuggla)?


    Skönt att ingen av er nykomligar tog vår diskussion personligt. På sätt och vis var det väl bra att frågan kom upp. Nu verkar vi i alla fall ha en ungefärlig ståndpunkt i frågan. Om inte resten av trådgänget röstar ner oss imorgon .


    God natt i tråden, och tack för att ni finns !

Svar på tråden Livets toppar och dalar