• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Vintage 1999 tror jag vi antingen har hemma eller så har vi druckit upp den . Vet med säkerhet att en Churchill ligger i vinkylen sen ett par veckor (tror det var en 99:a).

  • Lapinette

    Själva har vi börjat samla på Fleur du Passion av Diebolt Vallois. Min gynekolog har typ 25 årgångar ... vi har 2!

    Sorry, nu snöade jag rejält in mig på champagne.

  • Lapinette

    mugglan - helt rätt "Champagne should be cold, dry and, hopefully, free" och hans favoritchampagne var Pol Roger. Därför har de uppkallat sin finaste champagne efter honom.

  • Lapinette

    pb - det är en raritet som jag tror att du bör åka ned på plats och köpa. Vi fick köpa en flaska när vi var där 2009 och nu ringde maken och frågade om vi kunde få köpa en till eftersom svärmor skulle åka dit. Så de la undan en åt oss. Men varför inte bila till champagne när du fyller 40 år?

  • Lapinette

    Hej gosnosen! Och grattis till den lilla tjejen i magen. Vill också ha tjej men efter att ha träffat världens gulligate Hector (AM jag skriver han stavar med C så de konkurrerar inte) i helgen så ser jag sååå fram emot en liten kille.

    Låter helt underbart med Maldiverna och ser fram emot en rapport. Vill också åka dit (fast vart fasen vill jag inte åka ). Maken och jag sitter just nu och tittar på flyg till Japan över Påsk (ja ska väl stanna lite längre än så) så vi lär knappast varken ha tid eller råd med Maldiverna nästa år. Man kan väl åka dit med barn?

  • Lapinette

    gososen - vad härligt att Maldiverna är barnvänligt! Sparar just nu på barnvänliga resor inför framtiden. Jaaa.. vad trist att vi inte kan dra barnvagn tillsammans. Såg förresten att Penfolds har en ny provning här i höst, denna gång på Pontus (jag hade ju föredragit Operakällaren). Blev lite sugen men vi skippar den och sparar pengarna till en finmiddag för oss själva.

  • Lapinette

    Hmmmm.. försöker nu minnas T, T, T ... tror det var min favorit men jösses vad minnet är kort. Ahhhh... nu tror jag att jag minns!

  • Lapinette

    Har inte varit inne här då det verkligen är 10 små negerpojkar här på jobbet ... dvs en till kollega som har sagt upp sig. Snart sitter jag själv här!

Svar på tråden Livets toppar och dalar