• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Porchez - du kände kanske inte heller någon trådis? Då är det liksom lite svårare

  • Hattis

    BS jag hoppas att du inte menar vad jag tycker att det ser ut som! Vi kan väl låta alla få ha sin egen anonymitetsgrad och påminna varandra om vi inte riktigt gör det. Förstår om du känner dig lite påhoppad BS, men jag tolkar Telis inlägg mest som frustration över att flera gånger blivit drabbad av att bli outad och inte som något personligt mot dig eller någon annan.

    (Sorry f.ö. att jag tolkar andras text.)

  • Hattis

    Håller också med AM i forumfrågan! Och gillar att det är rätt högt i tak, trots rätt så raljerande ton mot mina försiktigheter

    Såg någon Doktor Åsa? Det verkade vara ett så sabla intressant program idag - från befruktning till födsel men fy vad löjligt det var. Och snacka om att ge folk dåligt samvete. Varma bad i början av graviditeten = missbildning, kaffe=missfalskrisk. Ord och inga visor och rätt onyanserat. Bah.

  • Hattis

    Du verkar ha haft schysst personkemi på intervjun Cicci Det låter lovande!

  • Hattis

    Ha Cicci ditt inlägg kunde inte ha kommit mer passande, det första på länge med fyra asgarvande smileys på raken!

  • Hattis

    Fyra st i inlägget i alla fall * rusar iväg väg och tvättar håret*

  • Hattis

    *rusar in med ett dödumt flin på läpparna* - Passade på att snabbduscha och tvätta håret innan maken kommer hem och invaderar badrummet med massa smutsiga kläder och  - ett och ett halvt hårstrå i golvbrunnen! (intresseklubben noterar, jag vet) Men nu jädrar! Jag tror faktiskt verkligen på det här.

  • Hattis

    Men grattis EA Knulltrupeter för det Hoppas att du får liv i hojen så att det blir lite åka av innan de blöta löven anfaller för mycket! Och som svar på din fråga - det är andra mensen efter senaste MF om inte den förra mensen egentligen var ett mf också eftersom den var lite sen och fjorton dagar lång. Strutsiga jag testade nämligen inte. Jag tänker att om jag har en ngtså när vanlig lutealfas så borde bim vara söndag/måndag. Tänker testa måndag morgon. Det är t o m så att maken inte är hemma, så allt tyder på ett plus

    Läbbigt med sådan värk Koko! Kan iprenmanen hjälpa dig månne?

    Hoppas verkligen att du känner dig välkommen Linvand!

    Tänk att din lilla skorpa ska börja på dagis Cicci. Som Snaliy brukar skriva - andras graviditeter går så fort! Jag tycker att trådbarnen blir stora väldigt fort också!

  • Hattis

    Har varit skendräktig en gång och tyckte att det sved på tuttarna. Visade sig att jag ätit surt godis med urringad tröja halvliggandes i soffan och drällt surt pulver på dem. De har däremot inte känts av särskilt mycket när jag plussat tidigare, däremot, särskilt första gången, så tappade jag inte något hår. Och jag tappar annars MASSOR av hår!

    (Huvudhår alltså, eh.)

  • Hattis

    Kram Snaily *skickar kanelbullar, varm choklad och kramar till tusen* Det blir en bättre dag i morgon och imorgon är snart!

Svar på tråden Livets toppar och dalar