• muggles

    Livets toppar och dalar

    TUL = tillväxt-UL eller?

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-08-19 12:00:01 följande:
    Snigel, ja jag fattar iallafall inte riktigt hur jag ska få tallriken till en krage...häfta ihop den med häftapparat efter att ha klippt först in i den och sedan ett hål? -Tacka fan att inte jag är ingenjör...
    Vik tallriken först på mitten och sedan en gång till på mitten (så att den ser ut som en strut) och så klipper du i spetsen till önskad storlek. Borde det inte funka?
  • muggles

    Piggelin: skönt!


    Cicci: så jäkla trist att läsa att du inte får den uppskattning som du förtjänar! En eloge för dina ansträngningar med familjerådgivning men vilken usel tajming! Största kramen till dig!

  • muggles

    Nu måste jag få veta vad hinnsvepning är! Jag fattar inte. Trodde det var ta hål på hinnorna men det verkar det ju inte heller vara...?


    PB: ja det var ju den detaljen med...

  • muggles
    Telis skrev 2010-08-19 20:55:47 följande:
    Maskarna var faktiskt äckligare än moderkakssnacket. Fast då har jag å andra sidan aldrig sett en moderkaka.
    Var glad för det!
  • muggles

    Oupsie: det var en riktigt dålig BM du stötte på och du har all anledning att känna dig överkörd tycker jag. De måste väl för 17 vara ganska vana vid att folk börjar lipa när de ser sin bebis på UL första gången. De allra flesta BM som jag stött på brukar snarare vara väldigt förstående och empatiska men det finns ju dåliga yrkesmänniskor i alla yrken. Det var iaf riktigt dåligt att svara som hon gjorde! Kram på dig.


    Frullan: tack för flärphållningen! Kul att höra att du fått erbjudande om nytt jobb och grattis! Jag känner igen mig lite i att gräva ner sig för djupt och snabbt ibland så du är inte ensam... Men det hjälper att ha en make som stöttar och man kan bolla med!


    Nenne: trist att gå och vänta så länge, förstår att du är nyfiken. Här i V.Götaland får man gå max 3v över tiden (som jag har för mig att Piggelin har påpekat några ggr ), sedan sätter de igång en. De förklarar det med att de allra flesta förlossningar kommer igång av sig självt under den tiden och att det alltid är en bättre förlossning om den startar självmant. Men jag undrar om det inte är lite besparningar som ligger bakom också fast de inte vill erkänna det...?


    AM: söt historia!


    Porchez: värst vad dina vänner blivit trista! Fattar inte att man alltid måste bli sån när man träffan ngn. Dvs själv har jag aldrig varit sån. Jag har alltid fortsatt att träffa mina tjejkompisar på stan och ta ett glas vin, även om jag haft ett förhållande. JAg tycker det är nödvändigt att ibland ta sig "utanför" förhållandet och umgås med folk utan sin bättre hälft - på det sättet för man in lite ny inspiration i förhållandet också tycker jag.

  • muggles

    Kängu: vilken bajshistoria!


    Snaily: är fästingar söta? Du är inte riktigt klok du... De har tyvärr börjat sprida sig i Gbg-trakten också de jävlarna. Jag gillar ingenting som parasiterar och suger på en...

  • muggles

    Just det. Sept: jag hoppas verkligen att du har fel! Du har drabbats mer än nog nu tycker jag. De där CB-testerna - visar de grav-vecka minus 2v eller? El varför visar de inte v6 om du tror att det är v6? Undrar om man kan ha variationer i sin hcg-produktion också? Griper efter halmstrån här...

  • muggles

    Vänner förresten: kul att höra lite mer om dina barn! (Även om jag träffade dem nyligen så var det så kort.) Hur är det förresten på foglossningsfronten nu, börjar det ge sig?


    Lappis: hur säger man... "tre är en trend"? (om cykel)

  • muggles

    Apropå äta sitt eget bajs. Såg en gång en dokumentär om de där som kraschade i Anderna på 70-talet men överlevde. De åt ju inte bara av liken på de som dött utan drack även sitt eget urin för att överleva. Blä.

Svar på tråden Livets toppar och dalar