• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Hur hög är din puls Vickan Två timmar per dag är ovärderligt. Du kan jobba över en timme varje dag på jobbet och ändå ha mer fritid. Då får du säkert snurr på plejset också!

    *drar iväg och kollar in elfte timmen*

  • Hattis

    Är allt bra nyfiken på dig September! Finns du i närheten av mig och har en bra gyn tro...

    Hej Izzie! Hoppas att du mår braaaa! Vilken jätteseriös kick-off! Nog har vi ko på min arbetsplats också men aldrig att jag har behövt hyra kostym!

  • Hattis

    Heja Lappis, vad skönt att vissa mindre steg kan gå lite geschwint i alla fall! Det ligger väl i adoptionsbyråernas intresse att vara lite på också så att ni inte väljer ngn annan!

    Och vilken intervjuvåg det blev Tumhållning så det har några tag! Hoppas att PB får ordning på tekniken och kan hoppa in och rapportera!

    Muggles ang. smygläsning - jag kom ju ut som värstingsmygläsaren häromsistens, har smygläst i perioder i samband med allmänt bt-kollande inför mitt eget och olika kompisars bröllop innan jag hoppade in på riktigt. Tror att jag började hänga med lite mer ordentligt innan Liten fick veta att hon väntade Mindre. Och jag tror att jag hoppade in i samband med MA, lite svårt att känna efter för när man läst så mycket så glider tiden liksom ihop.

    Känner mig lugn och framåt inför måndag, har till och med en sparad cb i badrumsskåpet! Om det nu inte visar sig vara något så kommer jag såklart att trilla ned i depphålet ett tag, men då kan jag hoppas på en ordentlig tant så att jag kan ta blodproverna dag tre. Inte alls lika spännande men ändå.

    Nu blir det til att fixa fisk med färdiga såser, rotfrukter & wok. Maken fick ett ryck och håller på att rensa klädkammaren och det får han gärna göra tills han stupar! Föredrar klart matlagning framför städning.

  • Hattis

    Blod Och inte lite heller.

    Inte så konstigt kanske eftersom jag den här gången vet att vi garanterat inte försökte när det var dags.

    Men det verkar vara en släkting till min gamla tant iaf, så nu blir det blodprover nästa vecka.

  • Hattis

    Muggles - jisses! Här tar det sig. Vad spännande!

    Oms - pys ut frustrationen här och räkna till tio. Gaa vad frustrerande det verkar! Men vilken superinspirerande kurs du har varit på!

    Välkommen hem Klockarbol!

    Smint - misstänkte att det var samma person. Så fruktansvärt. Jag lipar inte så lätt, men här går det bara inte att låta bli.

    Min glada gubbe däruppe ser lite väl klämkäck ut tycker jag, men det känns rätt ok för kroppen att få vara lite normal en cykel också.

  • Hattis

    Vink vink MSW, jag drar till jobbet nu!

  • Hattis

    Men hur kan de säga så om proverna??? Dålig förklaring är ju bara förnamnet!

  • Hattis

    Fast säger de inget annat och det är bra så är det väl en bra utgångspunkt!

  • Hattis

    Izzie - neeeeeeej Hoppas att inte loppet är riktigt kört ändå. Kraaaaam!

  • Hattis

    Har valdebatten på i bakgrunden och tycker nog att de rödgröna och framförallt Sahlin har spottat upp sig rejält. För mig är detta valet mest en fråga om SD kommer in eller inte. Jag är inte stormförtjust i vare sig de rödgröna eller alliansen, jag vill ha en mittenregering och breda överenskommelser om t ex betygen i skolan så att det inte promt ska ändras vart fjärde eller vart åttonde år. Ser dock svårt ut nu. På söndag kommer jag att rösta med hjärtat och då blir det rödgrönt. Har även röstat på folkpartiet, är (eller har i alla fall varit) ett skarpt fan av Birgitta Ohlsson men nu vet jag inte längre. Spännande blir det på söndag hur som helst

Svar på tråden Livets toppar och dalar