• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Jag har minnen från en snöstorm, 17/11 1995. Jag gick i ettan på gymnaiset och tog mig med möda till skolan, vi skulle ha prov i teknologi. Men i dörren när vi väl kom fram möttes vi av rektorn som sa att skolan var stängd. Jag glömmer det aldrig. Sen fick vi gå hem, det tog en timma, ist för som vanligt ca 20 min.


    Är det någon som antecknar?

  • Parnassia

    Bra med laktulos-shotar Nenne, du kommer tacka dig själv!


     


    Och hästsnacket gör mig tokig. Jag är också lite hästmänniska, om än väldigt i smyg de senaste åren. Red mycket mer förr, ffa ute, och längtar massor ibland. När barnen blir större då ska jag se till att börja rida igen och jag ska också paddla så mycket jag orkar! Den här sommaren har inte ens kajaken tagits fram...

  • Parnassia

    Ang snittar/plockmat så gillar jag sådana som är lite fräscha. typ parma och melon, mögelost och sharon, salami och något grönt, päron och ost, brie - salami.


    Alltså kombon grönsak/frukt och nåt annat.

  • Parnassia

    Telis - _min_ snöstorm! Det var inte illa att få en egen.


    Jag gillar också snö och vinter, men inte förräns om ca tre mån. Och har den kommit ska den stanna och snyggas till av nya små snöfall ca 1 ggn per vecka. Och sedan ska den försvinna och torka bort på ett par dagar i början av mars. Kan man beställa en sådan vinter? Då slipper man ju slask, blöta och mörker. Det måste ju vara optimalt och allas dröm?!


    Sedan finns det ju de som helst inte vill ha vinter alls, men så kommer det ju inte bli, och då kan man väl lika gärna önska nåt realistiskt, som min önsknign. Eller hur?!

  • Parnassia

    Det var så lite Nenne!


    Och kajak är ett fantastiskt färdmedel! Man kommer fram nästan överallt, tyst och fint är det och man behöver inte bli osams med sin medpaddlare (som iaf jag lätt blir i en kanot).

  • Parnassia

    Ja, så var det i vintras! Näst intill perfekt mao. Det som går att klaga på var att snöfallen kom lite väl tätt och var lite väl stora ibland. Sen _måste_ det ju inte vara -20, -8 och sol är ju bättre!


  • Parnassia

    Nu smiter jag till tvättmaskinen. Hur många sidor har jag att läsa ikapp när jag är tillbaka?!

Svar på tråden Livets toppar och dalar