Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Pust, vi har varit i centrum och försökt uträtta några ärenden, normalt sett försöker vi oss inte på det i kvartett, men vi överlevde. Det blir underverk från Melanders Fisk till middag. Plus en hög med trosor till Iris, det går åt nu när det ska ligga en hög på dagis också.


    Uppdatering, hm, ja Nenne går och väntar på Pricken, FruLLan har fått nytt jobb och är nervös över att behöva säga upp sig på måndag, Lappis skulle prova på livet som spätta för första gången idag och de räknar också med att bli godkända för adoption nu i augusti, AM går och funderar på lyxigt sommarställe, vi håller tummarna för att Septembers plus ska stanna i magen den här gången, PB och Muggles har en frysis var som jag tror ska tinas nu framöver, Snigeln har skrämt slag på en kollega genom att lägga en läbbig fästing i handen på henne och ja vad har hänt egentligen???

  • BrudSommar2006

    MSW, jag vet inte om du missat något viktigt för jag sliter själv med att läsa ikapp hela tiden, pust vad det skrivs, det är ett heltidsjobb att hänga med men det är kul! I alla fall så hinner jag glömma hälften innan jag kommer till slutet varje gång, nåt vidare minne har man ju inte.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag tittar gärna förbi, jag måste ju åka vid ett för att hinna hämta Iris vid två men jag kommer gärna på förmiddagen!

  • BrudSommar2006

    Nenne, har du gått två veckor över på fredag eller? Att det finns människor som gillar att vara gravida övergår mitt förstånd, så har jag bara en mycket liten hjärna också som klarar att hålla reda på vad det blir till middag och inte mycket mer...

  • BrudSommar2006

    Eh, Nenne, jag vill inte veta vad du gjort inne på toan som kräver skrubbning och moppning innan maken kommer hem och får se eländet men jag önskar dig lycka till i vart fall.

  • BrudSommar2006

    Ja att Snorkis tittat förbi var dagens bästa!

  • BrudSommar2006

    Luna, vi har diskuterat fram och tillbaka om vi ska flytta oss till ett stängt forum genom åren och hälften av oss tycker att vi ska göra det och hälften tycker att lite av trådens charm är att det kommer nytillskott hela tiden för onekligen faller ju en och annan ifrån lite då och då. Så länge vi håller oss här på BT så är det ju öppet för alla och också vårt val att ha det öppet för nytillskott. Det är nog mer att många tycker att det är jobbigt att folk tittar in och börjar skriva och försvinner fort igen, eftersom vi skriver om det vi gör så känns det bra att lära känna de man skriver med. Om du hänger kvar så är ju du också en stammis om ett tag. Tror inte någon vill att du lämnar.

  • BrudSommar2006

    Ore, du var modig du! Jag minns inte riktigt hur det var på vår första trådträff eller om jag hade sett alla i galleriet innan. Jag visste ju i alla fall att jag skulle känna igen Lappis och Liten men hade jag sett foton på er andra också innan tro. Jag tror att jag var med på trådträff nr två för jag vet att Liten var med på en innan som jag inte varit på. Vi var på ett tapasställe tror jag, som Koko hade bokat??? Eller var det en av bruncherna som var andra trådträff tro??? Och tapasstället gång nr tre???


    Jag vet inte varför jag ens försöker komma ihåg, ingen idé med mitt minne.

  • BrudSommar2006

    Pratade just med min mamma och tycker det är lite synd att hon lyckades hitta just min pappa back in the days. När vi växte upp vet jag att jag flera gånger undrade varför hon inte lämnade honom, han hade ett sånt jäkla humör nämligen och det var jobbigt för oss alla att han var ilsken jämt. För två år sedan blev han sjuk men nu är han vad vi vet bra igen. Fast han liksom utnyttjar att han ska vara så dålig till att han inte ska behöva göra någonting och mamma ska göra allt. Laga all mat, städa, klippa gräset, följa med honom när han vill handla något för han vill aldrig åka själv, och så ska hon hinna jobba också, hon har eget företag. Fast så fort en kund ringer blir pappa jätteirriterad att de blir störda typ och mamma vet inte när hon ska hinna jobba för hon måste hålla på med saker åt honom hela tiden, annars blir han sur. Humöret är det lika illa med än men man har lärt sig att vi andra får springa runt och fixa så att han inte ska bli på dåligt humör när vi tex bor hos dem på Öland eller så. Jäkla gubbe. Nu var hon deppig i alla fall över att hon fick göra så mycket och inte hann jobba och vad ska de då leva av eftersom han inte jobbar... Usch, jag blir arg bara jag tänker på det.

  • BrudSommar2006

    Luna, häng du kvar.


    Vad dåligt med barnkläder det var både på PoP och H&M idag, orkade inte in i fler affärer, Lindex brukar vara bäst i vårt centrum men orkade som sagt inte gå ända dit. Vincent hade i det närmaste renrakat på hyllorna, tydligen skulle nya sortimentet kommit i torsdags men det dök inte upp. Iris fötter har vuxit 1,5 cm i sommar och nu är det tydligen storlek 30 som gäller, ojoj.

Svar på tråden Livets toppar och dalar