Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    nähäpp, dags att kravla mig upp från golvet och rensa vidare i garderoben. 

  • nennesjuttioåtta

    god morgon! Shit, här har vi både blivit nattuddare OCH morgonpigga.


    Cicci – hejhej!!! Jasså minsann, har det halkat in något nu igen.  


    Oms – tycker det är helt ert eget beslut, däremot tyker jag det är bra att ni pratat med henne innan. Jag vet när jag fick ett sladdsyskon när jag var i samma ålder som henne att jag skämdes ÖÖGONEN ur mig och sa jag skulle flytta hemifrån för det var så pinsamt att mina föräldrar var såna där som låg med varandra *ryser* men sen när han väl kom så fick ingen annan hålla honom. Men nu har hon ju redan varit med om det med M nyligen. Tror som de andra säger, det blir nog bättre i höst när ni är utredda och hon känner sig i fokus (kanske det on är rädd för? att bli "bortglömd"?) och har fått smälta vad som kan vara på gång inom en snar framtid. 


    Muggles – åh vad härligt det låter!!!!! 


    EA – inflyttningsferre till helgen alltså, jag kommer!!!


    Mrs B – KRAM! Vad fint med tatueringen, då följer han alltid med (inte bara i hjärtat). Vad skönt att det gick bra hos päronen! 


    Telis – jag har en massa egna gravvokläder också så jag ska nog klara mig ett tag framöver, det behövdes rensas upp lite i röran. Förresten, vad ar det för svarta byxor jag lånade från dig? HUr ser de ut? Jag har två par över som jag inte vet vem jag fick från och minns inte om Snaily fick ett par svarta också. *skäms* 


    Jahapp, som ni ser är jag inte någon annanstans än hemma (Kängu – å du din...! ). Besök hos MBV idag, får se vad semestervikarien hittar på för något. Jag känner mig i oförskämt bra form, igår tog vi en promenad igen och jag hade inte ensbälte på mig! Fast jäklar vad magen var hård– hela tiden! Men jag hade inte ont WOHOOO!

  • nennesjuttioåtta

    dags för frukost på altanen tror jag! Medan det fortfarande är plusgrader ute.

  • nennesjuttioåtta

    lappis – Jo, men gud, klart det var BMW! Eller PTV?


    Ore – jag tänkte också att det var ett säkert sätt att kolla sin mamma och systrar med första barnet men jag blir inte klok alls. Mamma + 21, Storsyrran -7, Lillsyrran +14. Så jag borde hamna på BF, tycker jag. Eller?!?!?

  • nennesjuttioåtta

    porchez– ahaa... spännande med dejt!


    Hattis – min strumplåda har också svämmat över, tror det beror på att det inte använts några strumpor mer än stödstrumporna här så allt är ju tvättat och rent samtidigt. Hoppas på bättre flöde i höst, hahaha! 

  • nennesjuttioåtta

    nä, idag känner jag för att strössla med lite positiv energi, för det tror jag vi alla behöver:


  • nennesjuttioåtta

    snaily – Du och ditt kostetoskop! Så behändigt! Nu far vi! 


    Hej så länge

Svar på tråden Livets toppar och dalar