• snaily

    Livets toppar och dalar

    Ha ha ha Lunagarden, bilden ÄR huvudlös! Om du inboxar mig en e-postadress kan jag maila den, men det får nog bli imorgon!

  • snaily

    Lappis
    SMAAAART! Jag använder tydligen inte hjärnan så här sent på kvällen. SÅ gör vi. ALltid lika spännande sen att se hur många smygläsare som varit inne på ens profil efter att man skriver här att man lägger ut bilder i sitt BT-galleri.

  • snaily

    Nu finns bilden (för alla inloggade medlemmar ) att beskåda i mitt galleri här.
    Ska räkna antalet smygisar imorgon - och då borde jag kunna se deras nick också eftersom de måste vara inloggade, ha ha haaaaa.


    NU sängen!


    Godnatt på er gullisar!

  • snaily

    Lappis
    Brukar jag också ha, men nu TROR jag att jag gjorde en inställning så man måste vara inloggad för att se... men är inte säker på att jag fick till det.

  • snaily

    Oupsie
    JO, man kan känna det så tidigt även första gången, det gjorde jag i alla fall! Tror det mycket beror på hur hårt man känner efter (och det gjorde jag, kände efter hårt alltså ) Små små blixtsnabba petningar från insidan började jag känna i ungefär v 16.

  • snaily

    En annan faktor (förutom moderkakans placering) tror jag kan vara hur ens livmoder ligger - djupare inne i magen, eller alldeles under bukväggen som min verkar göra. Ibland känner jag fosterrörelser så tydligt att det känns som det bara är huden mellan min hand och fostrets klöv, förlåt, fot Och så har det varit ett bra tag nu.
    Häftigt är det hur som helst!


    Ååå vad underbart att se dig här igen Snorkis! Vi har undrat så när (och om!) du skulle orka titta in igen. Lägger till bland uppdateringarna att Blivande fru L fött en pojke (förstår om det känns tungt för dig att läsa dock , ni som hade BF så nära varandra ). Stora kramar på dig!

  • snaily

    BS
    Fy vilken besvärlig pappa! (ursäkta om jag säger det)
    KÄnner igen mig otroligt mycket, min pappa är likadan i mångt och mycket men han har ingen sjukdom att skylla på. Som tur är är de båda pensionärer också så han stör åtminstone inte min mamma i arbetet, som din verkar göra. Men man får ständigt tassa på tå och springa ärenden åt honom för att hålla honom på gott humör, och han är faktiskt så barnslig att det inte funkar att resonera med honom. Rätt ansträngande i längden. Särskilt för maken, själv är jag rätt van efter alla år.

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-21 13:21:41 följande:
     innan vi kom dit tänkte jag att de fick släpa ut mig därifrån om de skulle bli av med mig. Men efter att hon sa fredag så skrek jag "TAGET!" och kände mig skitnöjd att det bara är en vecka kar.
    Nenne

    Låter som Pricken är en rätt rejäl krabat, alltså? Härligt att allt såg bra ut!!
    Som du skriver, skönt att du ändå i grunden gillar att vara gravid, och att det faktiskt finns ett bäst-före-datum satt nu, eller sista-förbruknings-datum kanske snarare. Eller så kommer hoan den 24:e, som Telis spådde! (visst var det 24:e?)
  • snaily

    Idag fick jag ett gravid-psykbryt på grund av små vardagliga motgångar. Det är lite intressant när man känner "så här skulle jag definitivt inte reagerat i vanliga fall" men man kan ändå inte ändra hur man känner!
    Skulle igår ha ringt och bokat bord på vår närmaste och bästa restaurang till ikväll då makens pappa äntligen kommer på besök, men både jag och maken glömde ringa. Och idag när maken ringde så visade det sig vara fullbokat. Jag kunde bara inte tänka mig något alternativ till att gå dit ikväll så jag lade mig på sängen i en gråthög istället. Konstruktivt.
    Nu har vi i alla fall fått bord på ett annat ställe men måste vara där rätt tidigt, vilket kan bli ett problem för gästerna har inte dykt upp än, så det kommer nog bli lite stressigt, eller mycket. Vi har inte kunnat ringa dem för att fråga hur långt de kommit, de är såna äkta pensionärer som vägrar ha sina mobiltelefoner påslagna... blir GALEN på sånt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar