• Telis

    Livets toppar och dalar

    Jo, förresten, det här med magkatarr - det låter verkligen inte som det jag har. Känner inget sug i magen och har inte det minsta ont eller halsbränna heller. Dom enda symptom är att jag aldrig är hungrig, mår illa ibland (vaknar ofta och mår illa) och har lite höjd temp. Men gravid är jag som sagt inte, alla ev Televinksyskon ligger i tryggt förvar i frysen.


    Länken funkade inte, Oupsie? Provade att klippa ur och klistra in också men det hjälpte inte.


    Neeeej, nu är mina 30 lediga minuter slut igen. Måste ila!

  • Telis

    Åh, han somnade om! Bless his sweet little soul!


    Jo, blir det inte bättre snart så ska jag gå till läkaren. Drar mig bara lite för det, dels för att det tog fyra veckor sist innan jag kom fram till läkaren om ni minns, och dels för att jag nog måste känna mig lite mer döende för att gå till läkaren. Jag tycker också att det blivit bättre senaste veckan, jag måste kolla först så att det inte var gårdagens moderkaksdiskussion som utlöste något innan jag går.


     

  • Telis
    viktualia skrev 2010-08-20 16:06:04 följande:
     och dels blev maken avis på din kära sons mycket tuffare dreggelhaklappar... ha ha ha... så nu har dylika tingestar inhandlats... hihihi
    Till maken?
  • Telis

    Lappis, vi bodde i ett deluxerum på Clarion i somras. Rummet och hotellet var bra  men bo inte ut mot gågatan om ni är där en lördagkväll säger jag bara. Dra mig baklänges vilket liv det var från gatan.

  • Telis

    Alltså, aldrig är man nöjd. Det är ju underbart att Televinken somnade om. Problemet är bara att han ligger i köket och där ligger också min nybakade rulltårta som jag inte törs gå och hämta av rädsla för att han ska vakna.


    Ah, ni hör. Rulltårta! Inte är jag döende inte.

  • Telis

    Lappis, jag hade nog också försökt byta rum om jag hade anat vilket liv det skulle bli efter midnatt när jag redan låg nerbäddad i sängen. Receptionen låg också i ett annat hus så jag orkade helt enkelt inte när det väl hade behövts.

  • Telis

    Kunde ju iofs ha skickat maken. Varför tänkte jag inte på det då?!

  • Telis
    Lapinette skrev 2010-08-20 16:16:48 följande:
    Nej inte än och förhoppningsvis inte på länge, länge ... men vi vill inte att du ska må illa om nätterna ... vi blir ju oroliga!
  • Telis

    Lappis, om man har Coop Medmera-kort så kan man med deras hotellpremie bo två nätter på Kosta för 1998:-. Nu skulle ni ju bara vara borta två nätter varav en i Växjö men ändå.

Svar på tråden Livets toppar och dalar