Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Minns varken Moppy eller Hjortron och knappt Storasyrran heller men så har jag ju trist nog inget minne alls nästan.

  • BrudSommar2006

    Fredag it is! De där gurkorna känns läskiga, det hjälps inte hur du lovordar dem! Och visst äter jag fisk!

  • BrudSommar2006

    September, svårt beslut, jag tycker man alltid undrar om man varit för hård eller för slapp men hon blir säkert nöjd med att du lovar att ni åker dit någon annan gång? Det man vill veta är ju om de faktisk lär sig en läxa eller om de ändå är för små för att komma ihåg det till nästa gång. En klisterlapp eller nåt med ditt mobilnr kanske kan vara nåt när ni är ute, ett sånt sätter maken på Iris tröja när de är på Junibacken.


    Nä, Astrid har somnat på amningskudden i knät här, får försöka ta oss till sängs.

  • BrudSommar2006

    Telis, Astrid har också storlek 80 nu men jag tror att tillväxtkurvan börjar plana nu. Televinken kommer troligtvis inte att bli större än Iris och hon hade storlek 80 tills hon började på dagis, dvs till 14 månader. Därför tippar jag att de kommer att behöva byta storlek tidig vår och precis klara vintern med storlek 80. Fast det är fortfarande jäkligt dumt att det är nu man ska köpa vinterkläder! Jag tycker overall är klart smidigast hursom. Troligt är att han kommer att ha börjat gått innan vintern är slut och du kommer att behöva första paret skor som vinterskor för han kommer att vilja tulta runt lite själv och krypa i snön. Gissar jag. Köp vantar med blixtlås, det går fasen inte att få på dem på småbarn annars är mitt tips!


    Efter AMs tips för ett par år sedan om Reima köper jag inget annat till Iris, får se om det blir dags för en till Astrid i år, har en bebisoverall från Lindex att börja vintern med i vart fall.


    shop.wilmamorris.se/

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ring läkaren! Så behöver du inte gå och undra över det resten av livet.


    Hej Snartis!


    AM, har ni inte rätt höga krav på sommarstället om det dessutom måste vara rätt grannar?? Kan bli omöjligt att hitta rätt ställe då känns det som? Förresten, så småningom kommer väl barnen inte att vija följa med dit utan ni får åka själva i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Jag är bara på sidan 411 och nu måste jag hämta Iris så det kommer ta mig resten av dagen att läsa ikapp sedan men Lapinette, jag menade inte att ni ska börja om med försöken, bara att det vore jäkligt intressant att veta vad det är som felar och så behöver du inte gå resten av livet och känna dig nyfiken på det, sån är jag i alla fall, finns det en chans att få veta något om något så måste jag ta den, annars kan jag aldrig släppa tanken och ångrar mig sedan att jag inte tog reda på hur det var!

  • BrudSommar2006

    Reimas ballongoveraller är bäst!!!


    Vi har gummistövlar och galonisar hemma och på dagis men har aldrig behövt mer än en overall, fast då en som går att torka i torkskåp. Vantar har en tendens att försvinna och man får räkna med ett visst svinn på strumpor också på dagis!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nej vi kommer inte på lördag tyvärr. Första budet var att vi fick ta med Astrid bara vi hade barnvakt till Iris och det fixade sig iom att mina föräldrar ändrade sig och kommer hem tidigare från Öland. Fast sedan tänkte hon väl efter lite, Astrid är ju ingen liten bebis som bara ligger längre utan hon behöver ju sitta i barnstol och bli matad med middag och det passade väl inte hennes vuxenfest för hon hade ju sagt nej till andra med barn typ. Men det gör inget, det var jag som tog upp det så att man inte känner sig ivägen när man väl är där och ville inte att hon skulle känna sig tvungen att säga att vi fick komma.


    Lite tror jag hon tycker att hon minsann slutade amma när tjejen var åtta månader och det är ju Astrid om ett par veckor och hon förstod nog inte att vi inte kan ha barnvakt till henne. Sedan tyckte hon att väl en av oss kunde komma, alltså jag, men då sade jag att visst, maken kan komma. Alla barn är ju olika och Astrid är, precis som Iris var, en storsnuttare som blir förtvivlad om hon inte får amma och hon tar inte flaska. Vi kan inte heller ha barnvakt till henne alls för hon blir väldigt ledsen när någon annan, inklusive mina föräldrar, försöker hålla henne. 


    Men, men, vi bestämde att vi får ses en annan gång. Själv ska jag nog, om jag har fest, köra mer på ditt koncept så att de som inte kan lämna barnen kan komma dit en stund i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Cicci, trist med jobbet. Jag är lite trött på mitt jobb också men nu ska jag ju inte dit än på ett tag. Sedan tror jag att jag står ut ett par år i alla fall medan barnen är små för jag kan komma och gå lite som jag vill och det är kämpigt med nytt jobb och dagisracet känner jag.

  • BrudSommar2006

    Snartis, jag hämtar och lämnar också mest, maken hämtar en dag i veckan. Det är knepigt när dagis stänger halv sex och man inte kan gå från jobbet före fem och sedan har en timmes resväg.

Svar på tråden Livets toppar och dalar