• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Grattis på förlovningsdagen snaily och till hallontårtan! Behövde fundera i några sekunder när vi har förlovningsdag tills jag kom på det! Samma som bröllopsdag (ett år tidigare) och m a o dagen efter min födelsedag. Enkelt! Tror det var så maken räknade ut det hela ... så han inte behövde så många datum att komma ihåg.

  • Lapinette

    Tinga - jag kan äta lunch på måndag! Är det någon annan i Stockholm som vill hänga på?

  • Lapinette

    snaily - jobbigt att känna sig stressad i slutet på semestern pga jobbet!

    Är det någon som har SvD här inne? Det var två sidor om ofrivillig barnlöshet och någon ny metod som bättre kan räkna ut sannolikheten att bli gravid. Satt annars och pratade ganska så mycket om barn med mina fd singelväninnor igår. Båda har träffat äldre män som redan har barn. Svårt att komma som evigt singel in till att bli extramamma och sedan kommer frågan "vill han ha fler barn"?

    Så vilka blir vi på måndag? Telis, Televinken, AM, Tinga med familj och jag? Vad sägs om Elverket kl 11.45 (innan lunchruschen) eller har ni något annat förslag. Elverket brukar vara ganska praktiskt med barn (stort).

  • Lapinette

    Tänkte också på Frejis i veckan och gick in på hennes FB-sida där hon inte heller skriver . Hon var ju inne här så mycket ett tag och nu hör man ingenting ifrån henne.

  • Lapinette

    En till som bara måste ha mat regelbundet och en make som inte tycker mackor är mat. För oss är middagen hemma tillsammans jätteviktig.

    Precis, det var ju två månader sedan vi hade tråddejt och jag tror inte Frejis har varit inne här sedan dess... eller så har jag missat/glömt bort det.

    Toppen, då säger vi Elverket på måndag kl 11.45!

  • Lapinette

    nenne - jag var inte i någon leksaksaffär igår men väl ute och drack vin med två kompisar... blev inte rånad. Läser nu lite mer ordentligt och inser att hon blev rånad på en leksak och inte i en leksaksaffär! Vad för leksak?

  • Lapinette

    Vet inte om jag skrev det igår men vår soc.dam har nu skickat medgivandeutredningen i original till oss samt att den ska upp i nämnden den 25 augusti. Cirka 7-8 dagar senare kommer vi att få vårt besked. Jag svarade till henne - då är det bara att vänta och se och fick då som svar, de kommer att besluta enligt förslaget. Ha inga som helst bekymmer på den punkten! Det lät betryggande men ska nog inte skåla i champagne förrän vi definitivt fått allt på svart och vitt.  

  • Lapinette

    Ahhh.. en ganska så stor (fast liten) leksak! Nej, jag leker inte med den ... bara maken som var ute och vrooomade lite igår när jag satt och drack vin med väninnorna.

  • Lapinette

    Jösses ... emellanåt funderar jag faktiskt på om jag verkligen vill ha barn!

Svar på tråden Livets toppar och dalar