• porchez

    Livets toppar och dalar

    fru AM skrev 2010-09-17 16:04:05 följande:
    Jag säger som min svärfar gör, om folk som inte beter sig som folk ska (idetta fall landstingets webbmaster, typ): JÄVLA NÖTTER!
  • porchez

    helt rätt linvand, det är FREEEEDAAAG!!!!
    men här ska det INTE drickas någont vin eller skumpa eller annan alkoholhaltig dryck. Däremot ska jag hem till mitt ex. som bor kvar i vårt förra hus tillsammans med "vår" katt och äta tacos och kolla på film ikväll.... En svensson, fredagsmys kväll, men ändå så fel...

  • porchez

    PB - håller helt och hållet med. Anna Lindhs död är så tragisk, och jag tror socialdemokraterna förlorar sååå mycket på att ha Mona Sahlin som partiledare. Vet många som har sagt att de ska rösta bara för att inte få Mona som statsminister, precis som många säger att de ska rösta bara för att inte få in SD i riksdagen.


    Det handlar inte bara vad partiet står för, de ska ha någon som representerar Sverige i 4års tid. Och det tycker jag inte att Mona Sahlin är rätt person. Har inget förtroende alls för det männsikan, och orkar aldrig lyssna på henne mer än 4 minuter...

  • porchez

    Varför är det förresten så himla hyschhysch om vad man ska rösta på? Jag står för vilket parti/partier jag ska rösta på, men känns som att jag är "fostrad" att inte säga det? Varför pratar man inte öppet om det? Jag kan lätt och ofta säga att jag inte skulle rösta på vänstern/S/Fi osv. men skulle inte lika lätt kunna säga att jag tänker rösta på Moderaterna, samt Centern i landstinget.


    Varför är det så? är vi Svenskar fostrade så? är det så i andra länder också?


    Men nu har jag sagt det och som PB skriver så ska jag vara stolt för att få rösta som jag vill utan att bli hals-huggen.

  • porchez

    precis, ska poängtera ännu en gång att det är KATTEN jag myser med, exet ska jag bara umgås lite med

  • porchez

    I år har tydligen flera kändisar gått ut med vad de ska rösta på, intressant att höra hur andra tycker och tänker.

  • porchez

    Först och främst vill jag säga GRATTIS till Lappis, för jag tror att det låter väldigt postitivt!!


    Cicci - spännande att ni äntlingen är överens om en 3a, vet ju hur länge du har pratat om detta


    Tinga - vågar ju knappt skriva det heller, men viskar grattis till en liten förbättring i ätandet. Håller som vanligt alla mina tummar och förhoppningar om att det bara ska gå bättre och bättre nu!


    PB - hejja din man, var det imorgon intervju nr2 va? Tror det skulle göra gott för er..


    Vickan - svårt jobbval! stötta och blötta med oss om du vill/kan... annars är det bara grubbla och magkänsla som gäller.


     

  • porchez

    kängu - vilket skräp! är tyvärr själv väldigt insatt i detta, har fått nej ifrån flera intervjuer på det sättet


    Cicci - hejjar på dig i ditt jobbsökande också, tycker du verkar väldigt effektiv och lagom självsäker, gillar din stil. och hoppas att jag en dag kommer få din självkänsla

  • porchez

    ang. ansiktsrengöring så tvättar jag mig med ansiktstvätt, vatten morgon och kväll. Ansiktsmask nån gång i månaden, där är mitt dåliga samvete, borde göra det betydligt oftare då jag har väldigt oren hy, med mycket finnar, pormaskar och anndra orenligheter.


    Ansiktebehandlingar är väl något jag borde göra regelbundet, men inget min ekonomi tillåter


    Fick nyligen en dyr-rengöringskräm från en kompis som jobbar på spa, de skulle byta sortiment därför gav hon bort av det gammla. detta har gett mig massor av nya finnar, hela hakan är full, och även på kinder och runt nästan, där jag aldrig får annars. Brukar ha en typsikfet T-zon... Så dyrt är tyvärr inte alltid bra...

  • porchez

    och Oupsie och någon mer som frågade om mitt kuratorbesök.


    Jag har inte skrivit nånting om det för jag vet inte själv hur det gick riktigt...


    Eller det gick bra och känns jätte bra att jag varit där. Men under den timmen jag var där så hann jag bara berätta om mitt liv de senaste sex åren. Allt som har hänt som kan vara grunden till att jag mår som jag mår idag. Jag vet ju att det har varit mycket, men att lägga fram allt, på en och samma gång för någon annan, fick mig själv att inse att - oj shit, det är här nog inte normalt. Insikten i att själv förstå att det här är inget som alla går igenom utan det är en rad händelser som satt djupa spår i mig och jag har aldrig hunnit läka mellan varven.


    Vet inte vad jag hade väntat mig, men det ska kännas skönt att få en rättsida på allt detta och det hoppas jag att vi får, vi har bokat in tre tider till att börja med, med två veckors mellanrum och just nu längtar jag till nästa gång. för just nu suger mitt liv....


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar