Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    AM-Jag vill se huset! Såklart! Och jag kan kika på Mr Yasuragi med för den delen.
    Förresten; när ni äter Sushin sådär, har ni soya i naveln då?

    Frejis, En väldigt stor kam tillbaka! Kärlek är så väldigt lite av delen lek, när man går igeonom sådant där. Jag hejjar på er och er vilja till möten och gemenskap.
    Och det lät som om du har häcken full med allt annat omkring också. -Knappast en slump.

    Nenne, vi spelade Monopol på kvällarna medan vi väntade ut sonen. Nu är det snene och sambon som spelar. Jag blir som ni kanske minns så förbannad när han bygger hotell på Norrmalmstorg och snor mig på alla mina pengar...
    Och så pastaladdade jag och vilade. Vi gick på bio också, och hälsade på lite folk-i stan, så det skulle vara nära ifall något hände.

    Piggelin, Filivippa!

    Lappis, det är så himla roligt att det nu närmar sig beslut och att vi sedan kan se fram emot andra nyheter! Sådant som är det vi vill ska hända nån jäkla gång! Att ni skulle fått ett nej, känns så osannolikt att man mest tycker att "jajaj, men GE dem det där beslutet lite kvickt nu, så det riktigt viktiga får sätta igång!!!" Jag fattar ju att det inte är riktigt så det känns för er såklart, men för oss som är omkring, som insett hela tiden att det är helt SJÄLVKLART att ni ska bli godkända.

    Få se...vad var det mer jag hade i mitt lilla huvud...

    *postar så länge*

  • passionsblomman

    Idag ska vi städa. Sambon jobbar natt nu i sex dagar så dammsuga på dagtid är ingen hit och på måndag kommer Fjällbruttan med sin man och fyra barn. På onsdag kommer Tinga med sin ma och två barn. Till dess får jag nog försöka dammsuga iallafall lite här och där igen. Men idag är det r-ö-j-n-i-n-g som gäller. Alla styrkor insatta. Igår var vi ute större delen av dagen-faktiskt, det har annars varit dåligt med trädgårdsmästeriet, med vämeböjla, psykbryt, hällregnsveckor och så alla gäster vi haft. Nu har vi klippt och rafsat och rensat och grävt lite grann. Det syns knappt, men vi vet ju att vi jobbade oss till blåsor iallafall. Och sniglarna har kommit fram igen. 100 plockade medan jag och sambon spankulerade runt på framsidan planerandes framtida trädgård, med ett glas vin.

  • passionsblomman

    Vickan, bulldeg
    Närå, men vaddå, pasta, små bitar limpmacka och sådant kan du väl pröva?

    *försöker minnas vår smakportionstid*

    Jag har faktiskt för mig att vi mest mosade vad vi själva råkade äta och lät honom smaka-såvida det inte var väldigt starkt eller så förstås.

  • passionsblomman

    AM, vilket ställe!!!

    Det är samma mäklarfirma som vi hade för övrigt. Då kommer ni att få en sådan där fin liten "bok" när ni kommer på visning.

  • passionsblomman

    Apropå diskmaskiner så är det ngt knas med vår, så nu har jag skruvat isär allt jag vågade och gjort rent, kör den med rengöringstablett nu pch ska ge mig på ett par ställen till efter att nyss ha konsulterat instruktionsboken.
    -Please please, gå inte sönder nu när vi ska betala årets ved plus en ivf och årets hemförsäkring och...

    Shit alabama vad svettig man blir av att ligga och gnugga rent i sopskåpet, ugnen och alla andra svåråtkomliga knäställningskrävande hörnor! Och alla skåpluckorna, de dubbla gamla spegeldörrarna och allt vad här nu är. Det kvalar in på motion i min bok.

    Och så måste vi visst tvätta lite...sonen kom och sa att alla t-shirtar och alla shorts var slut. Jag förstår inte.. Jag som är en sådan huslig husmor.  

    Min sambo tyckte det var "underbart att se dig och sonen baka bullar, det ser skitmysigt ut! Liksom så Bullmamma"
    Vaddå? Jag är alltid en bullmamma-jag kan äta massor av bullar när som helst, och mamma är jag ju? Är det inte det som är bull-mamma? *inser mitt missförstånd*

  • passionsblomman

    Hm. När man bor i ett hus som är 103 år gammalt, så får man väl liksom ta att man hittar ett eller annat litet kryp här och var i skrymslen och vrår eller huuuuur?

    Jag har just påbörjat operation Storstädning i Gå in i skafferiet. Väldigt vad många tomma vinflaskor och ölflaskor där står...det måste väl vara alla gäster vi haft som druckit allt det???

  • passionsblomman

     


    fru AM skrev 2010-08-13 16:19:24 följande:
    Trodde först du syftade på vår Hyresgäst from hell   Vad är det för kryp som DU hittat?



    Hihi, tja, det är ju dels spindlar, men dem låter jag alltid vara, eftersom de ju käkar andra, mindre önskvärda varelser. men jag tror att det var några sådana där silverfiskar jag såg.
    Det känns som att "ja, men HUR skulle jag kunna hindra sådan kryp, när huset är fullt av springor och vinklar och vrår.

  • passionsblomman

    Snigel, kanske härneråt, alldeles väldigt mycket närmre Ön vore bra??? Det finns billiga hus i varje fall. 

    AM, om man har hittat dem överst i skafferiet i en burk då? Vart ska man då hälla det kokande vattnet? (i burken har jag redan gjort just det, för att inte hälla dem levande i avloppet) Behöver jag nämna att det blir rätt hög luftfuktighet i skafferiet så här års?
    ...man kanske skulle ha en luftavfuktare då istället. Så de trivs sämre.

    Min pappa fick silverfiskar i sin lägenhet och de käkade upp tejpremsan på alla hans videofilmer!

  • passionsblomman

    Fredag! Ja, det får nog bli en öl, för sambon ska iväg och jobba, och tar jag en flaska vin själv så blir jag odräglig-eller somnar.

Svar på tråden Livets toppar och dalar