Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    telis – hmmm vi får se, vi kanske hör av os ändå. Lite läskigt med magsjuka nu...

  • nennesjuttioåtta

    nej nu måste vi åka. Någon som har ciccis nummer kan väl smsa mig istället?

  • nennesjuttioåtta

    hejhej, fortfarande lugnt här (eller lugnt, Pricken är rätt duktig på att peta ut magen åt alla håll samtidigt eller otakt)! Men efter mastodontdagen igår med stopp på förmiddagen i Uppsala och IKEA och knata omkring i huvudstaden så gott det gick samt stadionbesök så har jag mest sovit idag. Förutom en tripp ut till kusten med maken och betade av lite gallerier och inredningsbodar med fika och att jag precis målat vaggan för tredje gången. Täntke vila en stund igen innan det blir grillning här med hos kompisar några kvarter bort. 


    Cicci – Vad roligt att vi hann ses, gulle som hoppade av bussen bara för min(eller Ps?!? ) skull.


    PB – hahah, jag kom ju på att det är mer än 6 timmar, kl 4 hade vi ju precis ätit klart och var på väg för att träffa Cicci, så det var nog snarare precis efter kl 3 som sista drillen före Märsta slogs. Jag är förvånad själv, men jag har sällan varit den där okynneskissande typen. Dock är det ju inte bra att hålla sig så länge... 


    Såg ni mig inte? Vi satt nästan ända uppe vid taket så magen skymde precis  ena kanten på kameran vid 200-meters starten. Tur att kulfinalen inte avgjordes därinne, då hade jag kanske hamnat på gräset. Slungboll var ju en gammal fin gren, annars. Me jag blir ju så yr när det ska snurras.


    Telis m fl – suger åt mig av sovtipsen, trots att det inte finns något facit. Förr fik de ju brännvin på en klut som de fick sutta på, ingen som provat det? Nä, skämt åsido – ni har all respekt!!!!


    Sushistället Råkultur som Cicci tipsade om var definitivt värt en omväg även för kanonkulan Nenne. 


    Mrs B Barcelona – sagrada familia räcker att se från utsidan.... Vi spenderade åtskilliga timmar där för att bara stå i spiraltrappor utan att ta sig därifrån. Fy satan. Annars en fantastisk stad! Parc Güell eller vad den heter var fin. Annars bara insupa atmosfären... 


    Porchez – all sympati här!


    PB – Jävla hånflinsgubbe, lätt för honom att se glad ut bakom plexit för han vet att ni ska nuppa så gott det går pga honom. Men hoppas ni får till det, trots pressen och yttre störningsmoment. Ta god tid på er med förspelet! 

  • nennesjuttioåtta

    glömde ju – KOKO hahaha jomenvisst kom mr Cooper inglidande med limousin, sa:


    Hu marni? 


    Let the games begin 


    tacksa mycket 


    häjjdååå


    å sen åkte han och vinkade genom takluckan. Vi vinkade tillbaka. Helt surrealistiskt. vad gjorde han där? Och varför HAN? Eller brukar din man göra imitationer av kända hårdrockare och inviga sportliga evenemang eller klippa band vid broar och så när inte kungen kan närvara? Hmmm...jag är något på spåren här...


     


     

  • nennesjuttioåtta

    hejsan heeej!


    PB – på pricken som vanligt. Fy fan vad jag inte avundas dig som är mitt i den geggiga sörja med allt va det innebär. Vi borde ligga idag eller neeej, fan vi MÅSTE ligga idag. EEEk EEEK EEEEk. Kom någon gång då så vi kan göra annat. Nej, fy fan. 


    Och jag måste bara säga: jag håller inte riktigt med om att det är ett problem om det är motsatt – att man blir gravid snabbt och lätt färdigbrett. Att skydda sig är inte så himla jobbigt, faktiskt. Om man jämför. Att inte kunna få barn när man vill är ett helvete och något man aldrig tror sig kunna komma ur. En jävligt ond spiral och förbannat hopplös. Och de som är gravida går tiden rysligt snabbt för, de hinner t o m få syskon, och det känns som man fortfarande väntar på samma ägglossning eller mens som när man fick veta att de hade plussat och man fattar inte vart ens egen tid tog vägen. Nej, att bli gravid lätt är inget man ska tala om som ett problem. Det är en ynnest om än säkert jobbigt på sitt sätt. 


    Tycker jag iaf. 


    Nu ska vi seeeee


    AM – Nu är det snart dags, ska din kristallkula visa rätt än en gång?!? Nervös?  


    Frullan – dra på trissor, hej på dig din smygläsare! Det var inte igår och inte heller förrgår! Hoppas allt är bra! jag mår oförskämt bra, men sover sisådär. Inatt har dock varit en bra natt! 


    Tinga – Är vi hemma så är ni mer än välkomna!!!!


    Muggles – välkommen hem, hoppas ni haft det bra!!!!!! 


    Imu – men två år, har ni sökt hjälp än? Om inte, gör det genast! Om ni har – hur går det? Hur mår ni? var är ni i processen? Sluta tjuvläs och dela med dig så lovar jag att det känns jävligt skönt att få lätta på trycket emellanåt.


    Telis – det var sånt jävla spring i vattengraven så därför kom jag och Pricken överens om att träffas vid ett senare tillfälle. Två söta risgryn, på ett redan übersött gryn, aaaaaaww!!!! 


    Just det, usch vad hemskt med det runt Aleta i granntråden också.  


    EA – hohooo? Hur mår du vännen?

  • nennesjuttioåtta

    en fråga bara, om inte magen har sjunkit ett dugg än  – då är det rätt långt kvar till någon förlossning va? 

  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2010-08-08 12:12:54 följande:
    NenneHar AM spått ett datum? Vilket i så fall?
    nä, hon har spått kön.
  • nennesjuttioåtta

    snaily – välkommen till fastlandet då. Håller med dig i allt du skriver, vi får väl påminna varandra sen...

  • nennesjuttioåtta
    lunagarden skrev 2010-08-08 12:10:19 följande:
     
    undrar om du skriver i sidfoten att det är därför texten blir grå?!?! 

    Nä, det är svårt med text att skriva som man menar. Jag vet inte ens om det var du som skrev att det var ett problem men det har ingen betydelse för jag skrev bara som jag känner över uttrycket. Jag tycker fortfarande inte det är ett problem att ta upp i sammanhanget.


    Men sen är jag färgad och helt nedkletad av att ha drabbats av detta helvete själv och känt att flera år gått till spillo när andra fortsatt sina liv och det enda jag och min man gjort är knullat som kaniner mer eller mindre engagerat, eller tagit mediciner och väntat på remisser/behandlingar/whatever. 


    Och det gör en bitter och avundsjuk och i många fall en jävligt dålig människa som man inte alls vill vara men inte kan kämpa emot. Så jag ber om ursäkt om jag gick igång på alla cylindrar men det är ett känsligt ämne.

Svar på tråden Livets toppar och dalar