• Mrs  B

    Livets toppar och dalar

    Kängu = Tror man får kalla fötter hela tiden så det är nog bara att bestämma sig och köra på. Tror aldrig att man hittar exakt den rätta tiden för att skaffa barn.


    Porchez = Visst heter det klökas här nere i Skåne! Även här i norra delen där vi har en liten annan dialekt......   Älskar Johan Glans......


    Nenne = Skönt med bra värden hos BM.

  • Mrs  B

    Kängu igen = Ärligt talat så hade jag inte orkat ha mina barn tätt eftersom Max inte sov alls varken på dagarna eller på nätterna.....   Jag är glad vi väntade och att vi har 3 år mellan barnen, på pappret 4 år......

  • Mrs  B

    Nenne = Japp, en underbar dag!!!!!!!!!!!  Du får gärna komma ner och göra samma tur.

  • Mrs  B

    Nenne = Raggmunk gillar min man också, men jag nja......

  • Mrs  B

    Nenne = Jag fick mycket beröm idag så varför inte......

  • Mrs  B

    Hej hej!!


    Har precis varit ute och spanat på sopgubben men inte på det sättet man kanske tror. Här var det istället för att se så han gjorde sitt jobb. Vi har nämligen ett extra kärl för brännbart för vi tycker inte att det annars räcker till för blöjorna och annat skräp man kastar, och nu har de vid flera tillfällen glömt att tömma vårt extra kärl.   Men idag klarade sig gubben........ Tur för honom!!!!!


    Annars har jag en 2,5 åring till salu!!!!!   Vilket humör han har!!! Och trots och annat...... Malte bråkade med Max och hans kompis så det slutade med att han fick gå och lägga sig istället! Alla saker är "hans" och gud nåde den som tar något........  Vilken tur att jag ska börja jobba om en vecka!!!!


    Visste ni förresten att getingar gillar kaffe??????     Hade en precis nyss som var i kaffekokaren!!!!


    Jag skulle förresten köpa grönmögelost igår, har gjort en matlista för resten av veckan, men hittade ingen sådan i affären. Var ska man leta och heter den något speciellt?????

  • Mrs  B

    Nenne = Oj, bara 7 dagar kvar!!!!!! Jösses vad fort det har gått!!!!!


    Telis och Vickan = krya på er!!!!!


    September = Viskar *grattis* och håller tummarna!!!!


    Parnassia = jag själv har i alla år haft problem med min mage och sökte hjälp när jag blivit vuxen. Läkaren hittade inte något utan det konstaterades bara irriterad tjocktarm och stressmage. Men känner igen det där med att ha ont i "magen" nästan jämnt..... Hoppas det löser sig för er!  Mardrömmar har vi också här med jämna mellanrum, ibland hysteriska ibland vanliga, men pojkarna brukar komma in till oss själva när det händer annars går vi in till dem och lugnar på bästa möjliga vis. Har ni nattlampa förresten????? Max tycker det blir bättre om han får ha lampan på dimmer.

  • Mrs  B

    Parnassia = Tror absolut att barnen behöver börja på dagis/fritids igen. Vi går varandra snart på nerverna...... Jag har varit hemma sedan den 14 juni, dvs snart 8 veckor, MER än tillräckligt. Men nu börjar jag jobba på onsdag och då är maken hemma veckan ut men sen börjar allvaret för oss alla.


     


    Angående osten = hittade en skink och oströra som man ska ha till bakad potatis och i receptet står det bara riven grönmögelost. Men som sagt hittade inget sådant i affären så jag köpte en mild blåmögelost istället. Funkar förhoppningsvis bra det också.

  • Mrs  B

    MSW = Välkomna hit imorgon!!!!!!!!!!! Ska bli väldigt roligt att ses!


     


    Så på Aftonbladet att kronprinsessan Mary (Danmark) väntar tvillingar. Häftigt!!!!! Tror inte att det finns så många tvillingar i de kungliga kretsarna. (???)  

  • Mrs  B

    Hej hej i värmen!!!!


    Solen skiner och det är VARMT idag så vi ska snart köra till morfar och ta ett dopp i poolen, ska bara vänta på Malte som ska sova klart.


     


    TACK MSW för den trevliga fikan och tack även till ett trevligt sällskap i form av make och son. Riktigt trevligt var det!!!! Får vi göra om.......


    Telis = Med Max hjälpte det att börja med smakportioner och då framför allt gröt för att få honom att sova överhuvudtaget något. Med välling blev det sen ännu bättre, dock gillade han inte det så mycket så han slutade med välling innan han fyllt 2 år. Första halvåret sov Malte exemplariskt men sen började troligen mjölkallaergin och sen fungerade sömnen sämre av förklariga skäl. Ni får helt enkelt prova er fram för vad som fungerar bäst för lillemannen eftersom det är så olika från barn till barn. Ge varje metod ett par dagar.


    Letade också efter NENNE igår.........


     


    Bara för vi pratade mardrömmar med Parnassia har de kommit hit.....


    Maken sov jättedåligt natten till torsdagen eftersom han skulle iväg (är i Nennes stad tills imorgon), Malte hade mardrömmar natten till fredagen och Max hade mardrömmar i natt. Så ni kan tänka er vilken huvudvärk jag fick i natt!!!!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar