• kängu

    Livets toppar och dalar

    Nenne, jag tror också att det beror mycket på att Ru är rätt krävande just nu. Då tänker jag "tänk om jag skulle ha en bebis att ta hand om OCKSÅ". Plus att min tvåbarnsmamma kompis som jag träffade häromdagen bara klagade och var rätt sliten


    Kan ingen tvåbarnsmorsa med barn tätt (BS, Cicci, Kokosen, m.fl. m.fl.) säga att det är underbart och fantastiskt?


    Jaja jag ska sluta älta detta ämnet nu. Jag är också en jävligt velig person, det gäller allt. Jag bytte ju t.om. ut min vigselring EFTER vigseln!

  • kängu

    Stackars dig Telis!!!!!!!


    Jag steg upp samma tid som dig men har ju fått sova hela natten (första natten på länge) så kan verkligen inte klaga. Kan du inte ringa in svärmor?


    Jag hade gärna kommit och hjälpt dig om jag bara bott lite närmare!

  • kängu

    Porchez, jag älskar att få en flaska champagne, det är alltid rätt

  • kängu

    Start- jag håller alla mina tummar för att det där plusset vill stanna kvar! Det förtjänar ni verkligen efter all skit som varit!!!!!! Det har verkligen varit super att dela  föräldraledigheten på det sätt som vi gjort och det är himla kul att få vara hemma med sonen nu när han är lite större!


    Piggis, jo jag vet ju att dina fötter också varit iskalla SKa jag ta med mig ett par tjocka sockar nästa gång vi ses? Förstår precis hur du känner.


    Parnassia, jobbigt med E. Det är ju säkert inget med magen men kanske ändå bra att ta henne till doktorn? Så slipper du undra.


    Nenne, jobbigt med mördar-Nancy


    Snaily, mysigt med yngel-kill


    Ego- har nu diskuterat de frusna fötterna med maken och hans fötter var också lite kyliga. Vi bestämde oss för att skjuta upp syskonförsöken ett tag. Dessutom bestämde vi oss för att inte ha den här diskussionen igen förrän om ett halvår. Annars bara velar vi fram och tillbaka... vi vill ju båda två ha ett syskon men ärligt talat så tror jag att det kommer bli bäst för hela familjen om vi väntar lite till. Sen är det ju så att vi redan försökt några vändor denna cykel så skulle det ha tagit sig så är det ju så och då blir det säkert jättebra det med.

  • kängu

    Telis, skönt att du har svärmor hos dig! Hon verkar helt fantastisk utifrån det du skrivit här

  • kängu

    Telis, Ru åt en flaska välling/natt tills han var 10 månader. Han gör det fortfarande ibland när han är sjuk t.ex.
    För oss hjälpte det att ge välling istället för ersättning på natten, innan vi började med välling åt han två ggr/natt.


    Sen gjorde det stor skillnad för oss när han började äta två mål lagad mat om dagen, både lunch o middag alltså. Nu kommer jag inte ihåg precis hur gammal Televinken är men det kanske ni kunde pröva?

  • kängu

    Hej Mugglan, låter som ni haft det härligt på er semester! När börjar du jobba?

  • kängu

    Man kanske tenderar mer att analysera och tänka mycket på saker som kvinna? Så är det i alla fall för mig och maken. Han tycker ofta att jag tar ut saker "i förskott" trots att jag ännu inte vet hur de ska bli... samt att jag funderar mycket mer på saker som händer i mitt/vårt liv öht än vad han gör...

  • kängu

    Mugglan jag menade ju inte att du tar ut saker i förskott, utan tog det bara som exempel för att jag själv gör det.


    Det måste bara vara så att vi har större hjärna och är mycket, mycket intelligentare

Svar på tråden Livets toppar och dalar