• _koko_

    Livets toppar och dalar

    gnälla ÖVER att gå och lägga sig kanske vore snyggare...

  • _koko_

    Jag kan bara hålla med Telis, så länge man skriver om sig själv skriver man precis vad man vill, och när man skriver om någon annan skriver man bara det man vet är ok för den personen. Är man tveksam låter man bli.

    Fast telis - nu outade du ju att min pappa har gonorré.

    Stort grattis Fru E!! Trist tajming kanske, inte så många mc-dagar kvar den här säsongen, men vad skönt att det är gjort! Läs mc-folket och dröm om nästa sommars mc-semester.

    Och lappis, vad härligt att luntan är skickad!

    Har haft så jäkla ont i benen (och kroppen) idag att det varit riktigt läskigt! Googlade mig till att det nog ändå har med förkylningen att göra.

    muggles - Oj, det var fina ord, tack så mycket!!

    Välkommen hem, cicci, kul med intervju!

  • _koko_

    Och just det, grattis Vickan till spännande jobbmöjligheter! Tro mig, som småbarnsförälder står kort restid högt på prioriteringslistan!

  • _koko_

    vickan - Vet du, om det visar sig att det fördelarna inte väger över efter att du bytt kan du ju faktiskt söka dig tillbaka igen! Du verkar VÄLDIGT uppskattad på din nuvarande arbetsplats så de lär ju slå knut på sig själva för att hitta något bra till dig om du vill komma tillbaka, tror du inte? Det är faktiskt rätt många på mitt jobb som sagt upp sig, jobbat någon annanstans några år och sen kommit tillbaka! Det om något är ju bra betyg för arbetsplatsen.

  • _koko_

    Åh, snaily, dig missade jag! Stor varm kram till dig, hoppas morgondagen är ljusare och snällare mot dig. I morgon ska vi förresten till spånga en sväng och knips-knips.

  • _koko_

    Stor kram till hattis och PB. Men, PB, HERREGUD vad du kan uttrycka dig!! Och jag glömde skriva det förut, men anledningen att jag (och flera med mig) tycker att du är så bra är för att det du gör gör du just MED KÄRLEK! Du gormar och skriker inte utan anledning, utan du vägleder och bryr dig om andra. Sen att du gör det med hög röst ibland, ja, det kanske är precis det som behövs! Men att du skulle vråla så någon blir skräckslagen och kommer ihåg det i vuxen ålder för att du vrålade och inte för ditt budskap, nä, det köper jag inte. Ni kan ju jämföra med lillebror som på ettårskontrollen vägde 8.6kg och var 74 lång... Lite förvånande eftersom både jag och sambon är rätt långa, hoppas barnen inte fått längdgener från mormor och farmor bara, för då blir de inte långa... Är på jobbet men känner mig inte superpigg direkt. Konferens i helgen, och det känns faktiskt mindre ansträngande än att vara hemma med två barn, så nu kör vi!

  • _koko_

    Åsså de där jäkla radbryten...

    PB - Men de måste väl ändå meddela de ansökande innan de skriver om det i någon tidning???????????

  • _koko_

    Men åh, vad ledsen jag blir för er skull, izzie. KRAM!!

    Jag gjorde kompassen idag www.valpejl.se och fick mest på det partiet som jag nyss bestämt mig för att inte rösta på... Jaha, så var jag tillbaka på ruta ett... Kanske blir det det partiet, kanske inte, får se på söndag. Är ovanligt påläst i riksdagsvalet och ovanligt dåligt påläst i de övriga, kan dock mycket väl bli så att jag röstar på olika partier i de olika valen. Alliansen blir det dock över hela linjen, kan jag sticka ut hakan och säga.

    Nu är det strax dax att dra härifrån, ni får ha en härlig helg allihop, det ska iaf jag ha, en barnfri dessutom!

    Kram på er!

Svar på tråden Livets toppar och dalar