• kängu

    Livets toppar och dalar

    Cicci, hon kanske kan börja ha en liten namnskylt runt halsen så slipper de undra om det är en kille eller tjej Jag håller helt med dig, låt ungarna vara som dem är!

  • kängu

    Snigeln förresten, inte fasen får en höggravid kvinna släpa piano??!!

  • kängu

    PB- håller inte med dig om att normen att pappan ska vara hemma från 6 månader. Min man var hemma från 6 månader och vi fick otroligt mycket negativa kommentarer på det och de flesta verkar tycka att det var superkonstigt och kommenterade just amningen etc. 


    Nåväl det var en parantes i ditt inlägg, men jag tror faktiskt att det finns mycket annat som påverkar (mer) hur länge det anses OK att amma än just detta. Jag upplever ändå att de flesta mammor runt mig ammat upp till ca ett år.

  • kängu

    Jag har snarare upplevt att det finns en amningshysteri- dvs att alla måste amma (till varje pris), att man ska amma länge (minst upp till ett år) etc, att man som mamma ska vara hemma länge... Kanske beror på var man bor också iofs- men mest kommentarer fick jag nog på jobbet i större staden (där jag började när Ru var 6 mån) så det har inte bara med det att göra.


     

  • kängu

    Hej tråden!


    Jag ser att amningsdiskussionen fortfarande är igång...


    Cicci, tror du skulle passa perfekt som BM! Jag har faktiskt också funderat på det... tog examen för 1,5 år sen och funderar redan på att skola om mig. Kanske valde lite fel utbildning???


    Och AM, du skulle passa perfekt som BVC-sköterska!!


    Mugglan, du ÄR gravid NU, vad som händer sen kan man ju inte veta eller råda över. Jag är säker på att denna grav. kommer gå bra för dig men förstår din oro.

  • kängu

    OM jag kan amma nästa barn (vilket jag hoppas), så tänker jag amma till både höger och vänster, bak och fram och upp och ner och in your face! Och den som säger nåt om det kommer jag att spruta ner med mjölk!!


     


     

  • kängu

    Kan vi inte bara alla älska varandra, respektera varandras åsikter och amma och flaska i lugn och frid, am(m)en

  • kängu

    ÅÅÅÅÅH vad jag är sugen på en till bebis just nu......(en total parantes i sammanhanget) en liten tjock go' rund bebis som Ru kan få vara stolt storebror till!!!

  • kängu

    Aleta- jag köpte på mig några Boob-tröjor under min korta amningskarriär som ligger och väntar om/när det blir dags. Jag tar inget för givet på amningsfronten om man säger så

  • kängu

    Hjälp vad mycket fint det finns på Babyshop! Mitt klickfinger ha spårat ur...

Svar på tråden Livets toppar och dalar