Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Lapinette skrev 2010-08-15 11:34:36 följande:
    pb - Jösses, vad är det ni hittar på i er lilla by?!!Annars ska jag erkänna att jag inte alls läst ikapp utan nu bara kikar in för att kolla nennestatus.

    Jaaa du...


    Jag tror iallafall inte att vi behöver oroa oss över saker och ting gällande vår kommande trådfest, i första taget. -Bara inte Cicci klättrar in genom grannens fönster och skiter på deras toa så är jag rätt lugn...
    Fast de skulle nog mest undra varför hon tog fönstervägen, när allt kommer omkring.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-15 11:59:09 följande:
    pg - vi får se till att Cicci sköter sig!

     


    Det är nog tvärlugnt! För detta är ett hus mycket lämpat för det där runda-bords-samtalet. Så hon kommer att vara parkerad vid det bordet all night long om jag fattat saken någorluda rätt.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-15 12:00:43 följande:
    Lite "vimmelkantig och tilltufsad" idag men i mycket bättre skick än maken som var i sitt esse igår. Jösses! Nästan så jag fick sätta munkavel på honom ... speciellt när han stod och sa till en dam att han var grek! Och hon trodde honom (trots att ALLA hör var han kommer ifrån).

    HAHAHAHA!!!!

    Grek!

  • passionsblomman

    Jubel och fanfarer: BILEN FUNGERAR IGEN!!!!! BS, jag trodde att diesel i bensinbil bettyde omedelbar död, men i gamla bensinbilar kan det tydligen funka att avbryta misstaget, fylla på med resten bensin och sedan köra ändå. Så gjorde sambon igår morse och kom alltså hem (dvs ca 2 mil). Men sedan gick det inte att starta bilen på kvällen. Granngubbarna lugnade mig och försäkrade att det skulle räcka att slanga ur, göra rent tändstift och så fylla på med bensin igen. De hade tydligen rätt. Så nu har mina bilkunskaper ökat ännu lite grann. Med all skit-erfarenhet vi samlat på oss under åren, borde jag snart kunna öppna verkstad, eller kanske bli konsult... Vänner, jag tycker du kan joina när Vickan och Parnassia ska komma hit!Ni får varsina rum med era respektive barn! Och såklart ska vi ses i Kalmar också! -Nu när jag har en bil igen.

  • passionsblomman

    Snaily, ja det har jag också hört! Och i de nya blyfria bensindrivna är det tydligen också värre än i gamla veteranare som min ju är.

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-08-15 15:45:52 följande:
    Aaa, bra med gammal skrotbil ibland alltså!

    Ja tydligen! Det är också klart lättare att felsöka på en gammal bil utan all denna jäkla elektronik som nya bilar har. Det är liksom inte lika många saker som det kan bli fel på så att säga.

  • passionsblomman

     


    Parnassia skrev 2010-08-15 16:10:40 följande:
    Gött att bilen funkar PB! När ska vi komma?

    Ja hur var det nu? Det var fler bil-faktorer med i det hela för Vickans del vill jag minnas? Helgen den 12/9 fyller min sambo 40, så då har vi gissningsvis huset fullt. Men den första helgen i september har visst hans kompisar sagt att han ska hålla fri, så det verkar som om jag blir ensam i huset den helgen. Kanske det vore något?

    -Jag är ju förvisso heller icke låst vid helg eller vardag än så länge, så ni kan komma när ni vill! Ta med er hinkar så ni kan plocka frukt! (ifall ni inte har trädgården full själva. Jag har päron och äpplen så det är löjligt!!!)

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-08-15 17:51:40 följande:
    PB - helt riktigt! vår piffiga Volvo V50 är lite ledsen i örat.. eller ska jag säga hjulen... låter illa gör den i alla fall och den ska på lagning 24/8. Efter det ska jag planera diverse spännande långutflykter!!! Och nåde dig om du försöker donera äpplen till mig... drunkningsrisken här är alarmerande... vi har fyra jätteträd som i år passar på att ge gigantiska mängder skörd.. Gott men jobbigt! Förra året kom det bara lite, men året innan slutade det med, efter att vi gett bort äpplen i galna mängder till alla och ingen, att maken hyrde ett släp och körde 1,5 kubikmeter till tippen...  fniss.. kolla din inbox...

    *kollar inboxen*

    Åh...jag förstår

    ...men päron då!?!

  • passionsblomman

    Kellys! OM du bara visste vad många gånger vi börjat vår kväll där, jag och grabbarna...
    ..undrar hur de har det, allihop i det gänget. De sitter kanske kvar där än.

    Kanske borde vi ha vår trådträff i september nästa år. Då kan alla och envar plocka frukt bäst de vill!
    Och kanske skulle vi fixa kräftor då...

    Och jag räknar kallt med att du kommer Cicci. Precis som alla andra, till detta jubiléum.

Svar på tråden Livets toppar och dalar