• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    AAAAAArrrgghhhhhhhhhhhhhh! (hör hur jag skriker rakt ut!)


    Här har man ägnat halva kvällen åt att göra gröt och försöka mata, försöka amma, laga till ersättning (som måste vara konstruerat av en person som aldrig haft egna barn, för krångligare saker att laga till finns väl knappt. Att stå där frustrerad och dan' och titta på en termometer som sjunker i temp kan ju få vem som helst att go bananas), försökt mata den, försökt med det oortodoxa att hälla i lite vanlijsocker osv osv HELT UTAN RESULTAT!


    Resultat -> en till natt med väckning var 1,5 timme för mat och snuttning. Jag blir galen!!!


     


    Skönt att få gapa lite.


    Nu går jag och lägger barnet som är trött. 


     


     

  • Parnassia

    Sorry, ser att detta hamnade mitt i annat (så klart).


    Och jag vet att jag inte har mycket att klaga för egentligen, men just nu kändes det milt sagt som SKRÄP. (Tack BS för det ordet.)


    Orkar inte njuuutaaa för tillfället. Fråga mig om en kvart igen....


     


    Nepp, nu ska jag inte gapa och negga mer.


    Återkommer efter nattningen och en macka.

  • Parnassia

    Han är inte hemma och är tyvärr oftast inte så populär när hon hamnat i "det tillståndet". Men nu skiter vi i maten ( vi tar den i natt, igen, som vanligt...). Hon är ju inte mager som väl är.


    Hoppas du lyckas bättre än vad jag gjorde Vickan!


    Eftermiddagen gjorde förmogligen sitt för att få mitt tålamod att ta slut. Stora E har varit iväg på semester med mormor hela helgen och är APtrött, hon grät från kl 17 typ och somnade på 35 s medans jag i princip dammsög hennes rum. Stackaren. Jag får ju dåligt samvete.

  • Parnassia

    Tinga! Vilken fantastisk historia! Och att dessutom upptäcka det så sent som v 17, vilken chock!


     


    Am - kan man värma det i micron sen då? Det låter ju smidigt. Fast här går det bara åt en flaska om dagen (mao idag blev facit noll flaskor)...


    Jag vet fö inte om hon sover mer när hon ätit mycket, men jag vill gärna tro det för att känna att jag kan påverka på något sätt, att det finns något jag kan göra för att nätterna ska bli bättre.


    Stora E var likadan. Sov som en kratta och sov i princip inte en natt förräns hon var nästan året... Jag bävar, fasar, fruktar att vi ska hamna där igen.

  • Parnassia

    Vad roligt det är att höra att Piff äter så! Heja, heja, heja! Superbra att han dricker mer också!


    Får man fråga vilka Kelda soppor som är bäst? VIlken ska man köpa menar jag? Jag är novis på området.

  • Parnassia
    Tinga skrev 2010-09-06 20:10:17 följande:
    Fast om det är tjusiga daMråttor kanske det är OK!
    Hahaha! Precis den nivån på humor jag behövde nu!
  • Parnassia

    Tack för all input i frågan om ersättning och allt det andra. Det känns redan bättre efter lite te, macka och prat med syster yster. Började lipa när hon (också) påpekade det där med att koka vattnet, att det är för att vattnet inte ska vara dåligt. Jag var SÄKER på att det hade nåt med näringsämnen som inte skulle förstöras i micron eller nåt i den stilen. Så jag började helt enkelt lipa för jag kände mig så trög och dum. Ett tydligt tecken på min mentala stabilitet denna vanliga måndagskväll, eller hur?!


     


    Snaily! Här är tumhållningen fattad och var snäll att rapportera in asap när du vet att det är grönt igen så jag kan börja använda händerna normalt igen. Vickan kommer ju hit imogon och jag tänkte iaf försöka skapa en stig in i huset, genom alla leksaker och andra saker.

  • Parnassia

    AM - hur ser "Listan" med argument ut egentligen för kille resp tjej i din cravingsteori?

  • Parnassia

    Vickan igen- Trollet är ju så stort och delammar bara nu och jag kan inte tänka mig att vällingen ställer till amningen mer än vad tex han nyfikenhet och ev napp redan gör/gjort. Kör på med välling, jag ser inte att något finns att förlora.


    Snart ammar han inte alls kanske och då är det väl bra om han redan är van vid både välling och flaska. Det är GÖR smidigt med välling som mellanmål också tex vid behov. Och om han blir sjuk och inte äter annat äter barn ofta iaf lite välling (näring och vätska i ett).


    Jag tycker välling är bra! Märks det?!

Svar på tråden Livets toppar och dalar