• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Nenne - glöm inte geléhallon eller nåt annat sockrigt! (Här har ni ju en till som var SJUKT hungrig under slutfasen av förlossningen)


    Och du slår ju mig med hästlängder.. jag liverapporterade ju bara via Parnassia.. fniss fniss!


    .. men jag är inte avis.. fy 17 för att gå igenom det där igen... *rys* HEJA NENNE!!!

  • viktualia
    Telis skrev 2010-08-25 20:52:49 följande:
    Nu hittade jag också mitt första inlägg - först i tråd nummer två, i mitten av november 2006. Ett tråkigt inlägg om rosenrot.  Och strax efter frågan Frullan vilken ställning man ska använda och Vickan svarar: "mitt tips om ställning i sängkammaren... fortsätt rida, då kan du själv kontrollera beröringen av Kläppen och brukar vara skonsamt när man är lite öm... " Haha, att jag vågade mig in bland er, era tossingar!
    Kära NÅN!! Har jag skrivit det?!? maj gaaaad.. men ärligt talat minns jag faktiskt det.. *skakar fnissande på huvudet*
  • viktualia

    Tinga - instämmer i att dina reaktioner är fullt begripliga!! Själv fick jag ett mycket kortvarit psykbryt på Trollet i natt... och efteråt insåg jag att det är otroligt hur folk som har "riktigt" krångliga barn faktiskt behåller sitt vett och sans... (det som hände i natt var att Trollet råkade vakna så att han väckte mig precis fel i nån sömncykel så att jag verkligen vaknade på fel sida)


    snaily skrev 2010-08-25 21:35:11 följande:
    Undrar hur man ska kunna slita sig från datorn för att gå och lägga sig ikväll? Fast det är klart, du har kanske inte tänkt sitta här och liverapportera hela natten Nenne! TingaUsch, har inga kloka ord att komma med men tycker så synd om dig och maken - tycker ni har kämpat länge nog med killarnas matproblem, nu får det väl för fasen börja vända snart!! KRAM!
    Undrar detsamma... ska jag kunna sova inatt.. hm.. men å andra sidan så lär jag sova bättre än Nenne och P... så hm...

    Nenne - jag ska hälsa från Anne på Grönkulla att hon hejar på dig!

  • viktualia
    Telis skrev 2010-08-25 21:40:23 följande:
    Jag har lagt in ett par bilder på Manhattans sötaste tjej i galleriet! Jag slängde med ett kort på Televinken också trots att jag gödslar med dom på Facebook så dom flesta har väl redan sett honom mer än ni önskat.
    Televinken har ett så COOLT utseende! Han ser så tankfull och klurig ut!! *me like*
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-25 21:46:12 följande:
    vad gulliga ni är!! PB – alltså, oavsett hur nästa ivf går – så tycker jag ändå att du skulle överväga fosterförälder! Inte många som orkar engagera sig som du gör i andras barn förutom att slöjda till ditt eget
    PB - Superbra ramsa! För egen del kände jag verkligen stödet från er när jag kämpade där... så HEEEEEEEEEEEJA Nennegumman!! Coolaste oktoberbruden nånsin!!
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-25 22:01:17 följande:
    PB – ska hela förlossningen hänga inne hos oss och slita i min mans söta lilla rumpa i de där orangea byxorna?!?! Fast de tär kart, hjälper det så... nu tror jag vi ska gå och försöka vila lite     PWAAAHAHHAHAHHA
    Gaaa men hur ska vi andra kunna sova.. eller ens lämna datorn... kära nån.. behöver genast en sån där hightech-telefon och en "app" som håller koll på Prickens ankomst...
  • viktualia
    sweetstreet skrev 2010-08-25 22:02:17 följande:
    Nenne, du ahr intefunderat över webbkamera under förlossningen????? Jag menar du käner väl ändå ett visst ansvar för att VI ska kunna få veta saker NÄR de händer?!?!?!?   Generöst nog tycker jag det är heeelt ok om du sätter den så vi ser ditt ansikte och INTE "the portal".
    du var lite mer drastisk där än vad jag var i mitt senaste inlägg *garvar*
  • viktualia
    passionsblomman skrev 2010-08-25 22:15:19 följande:
    Gú vad mycket ego-boostande beröm man får här! Ni är för gulliga.Fast så tänker jag "jaja, det är för att de ju inte har träffat mig i verkligheten, när de gör det så kommer de att ändra sig..."Nu har både Tinga och Piggelin gjort det, och om några veckor ett gäng till, så snart har jag ramlat ner till normala positioner. Någonstans i skoskaften. Där tycker nog den där farmorn och mamman att jag hör hemma iallafall. Usch!
    Och jag planerar att dra dig i örat och kräva av dig att du ska använda din kraft och dina talanger till något BRA och MENINGSFULLT! Så det så!

    Godnattkramar till er alla!!!


    Och Nennegumman - jag lär gå på nålar tills jag fått veta att det gått bra!! MASSOR av hejaklacksrop och kramar!!!

  • viktualia
    brud090606 skrev 2010-08-25 22:17:58 följande:
    En smygläsare sedan hösten 2006 hoppar in...Vill önska Nenne och make all lycka nu när ni snart ska få träffa ert lilla barn.Det är häftigt att föda barn och så sammansvetsade och lugna som ni verkar kommer det att gå galant!
    SHIT... det finns alltså fler.. kära nån... dessa idoga smygläsare... ujujuj... *godnattvinkar*

    (och grubblar vidare över internettet och dess fantastiska vindlingar)

Svar på tråden Livets toppar och dalar