• muggles

    Livets toppar och dalar

    Ore: jag tycker det låter som en ganska hopplös situation att komma till rätta med. Förlåt men jag tycker det. Det låter som ett kamikaze-uppdrag att lyckas "visa dem" och du kanske går under på kuppen. Bättre att fly än illa fäkta heter det ju. I mina öron låter det som att du gör allt rätt när du kommunicerar. Men om de där gubbarna på golvet inte vill förstå dig och har tex det med könet och ungdomen emot dig (ngt du ju inte kan ändra på) så spelar det ingen roll om du gör allt rätt, de kommer ändå att hitta fel. Du måste haja att det inte är dig det är fel på, du har hamnat i fel miljö bara. Enda sättet för dig att göra karriär el utvecklas på det företaget ser jag vore om du hade en stöttande chef som står upp för dig inför de andra, men det verkar du ju inte heller ha. Byt jobb! Du är värd bättre.

  • muggles

    Ore: en sak till. Jag tycker inte det går rätt till när du nu får veta att du har en brist (jag tror inte att du har denna brist men de hävdar ju det) i samband med lönesamtal. Du borde i så fall ha fått veta detta löpande under året, det borde ha gjorts en analys hur du kan förbättra det, göras upp mål hur du ska nå dit. Och ev koppla löneökning till det målet. Det här är bara ett argument till varför de kan hålla din lön nere.

  • muggles

    Oj vad ni är duktiga med tampongerna och vad jag är efter!

  • muggles

    Shit jag har glömt att rapportera!!!


    Tyvärr körde(!) EA pga en trist liten skitdetalj. Ny uppkörning om 2v om hon har tur och får en tid, annars först om en månad.

  • muggles

    Parnassia: det var nog det tidigaste nämnandet av julklapp jag har hört!

  • muggles

    Hittade vår tv-bänk tom: www.inredabutiken.se/se/Sortiment/Tvbaenkar (scrolla ner till Slope, gick inte att länka direkt). Vi har dock lägre ben i ek tyckte det var snyggare. Vi har även en mojäng som skickar vidare fjärrsignalen in i tv-bänken.

  • muggles

    Jul??? Herregud, det är ju sommar fortfarande (ok då det var 3 gr imorse men himla skönt igår kväll). Nä först ska vi njuta av hösten tycker jag!

  • muggles

    Vickan: när du fråga i ett ämne som intresserar mig så...

Svar på tråden Livets toppar och dalar