• Fru E

    Livets toppar och dalar

    Snaily-har ingen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing vad det är för FET som du pratar om jodå vi är i full gång, ska på VUL imorgon för att kolla slemhinnan antar jag och då bestäms tidsschemat som jag förstått det. Vissa dagar är jag otroligt taggad att vi har en plan och är på gång men rätt så snabbt kommer ångestkänslorna inför att ruva igen och misslyckas . Att vi någon gång ska få ett plus eller ens komma till TD finns inte på vår lista....


    Mugglan-så nu är Moa STOR tjej!


    Liten-stirra er inte blinda på renoveringen utan på planlösningen!! Allt övrigt går att göra något åt


     

  • Fru E

    AM-guldglitter i graniten........syns det väldigt mycket eller är smälter det in? Kanske vore något ny när skivan blir billigare på nya stället (antagligen)

  • Fru E

    September-menar du att inget annat stämmer så att det måste vara ett + håller tummarna!

  • Fru E

    Nenne-kan fågeln har flugit och gömt sig vi pysslade om en liten fågel som antagligen hade smällt i glasdörrarna i uterummet i helgen. Men efter några minuter repade den sig och flög iväg igen..

  • Fru E

    Mugglan med make fick för en liten stund sedan se ett pickande hjärta *hurra*


     

  • Fru E

    *Sticker ut näsan nu när vår deadline på jobbet är över*


    PB-jag brukar använda vanliga stora avlånga sockerkaksformar eller mindre när jag bakar bröd. De brukar få sån fin form då


    Nenne-har nog inte svarat dig men om vi får som vi vill så gör de AH på vår lilla eskimå idag men som jag förstod det så var det inte så vanligt att göra det på dem när de varit frysta för då var skalet redan lite uppmjukat. Men vi sa det både till läkaren och sköterskan så hon skulle säga till läkaren med.


    Granngården har massor av bra saker men helosan går även att köpa på apoteket eller Öb .

Svar på tråden Livets toppar och dalar