Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Sådär regnade det här igår mitt på dan. Helt galet! och det blev kolsvart ute, så man blev tvungen att tända lamporna inne.
    Tinga blev visst dränkt på Kolmården igår och Bruttan på Gotland i måndags, så det verkar visst vara något som går...hehe.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-08-19 10:41:33 följande:
    TUL = tillväxt-UL eller?

    Undrar också?

    Snigel, hm, jag funderar på gör-det-själv-tillvägagångssättet för att en där papperstallriken ska komma dit och sitta som den ska...Och igår smet för övrigt katten i fråga ut, innan jag hann ta henne, och har inte kommit in sedan dess. Hon blev nog förbannad när jag tvättade och höll fast och inte lydde henen när hon sa att hon inte ville.

    Lappis, japp, det satt två sötingar här och glassade igår. Med varsin liten röd gummistövel på ena foten. (mina sedan jag var liten) Fast jag hade inget med saken att göra.
    Tinga, dina söner är verkligen bara för gulliga!!! Jag har gått här och fnissat åt deras härliga personligheter och skånska uttal. 

    Piggelin, usch, GBS är ju inte precis det man vill höra, särskilt inte när det faktiskt finns en riskt att det kan ha varit inblandat för Snorkis. Det förstår jag att du blev nojjig över. Sedan får man väl lugna sig då, med det där att det är vääääldigt ovanligt och allt det.

    EA, jag inboxar!

    Åååå, vad trött jag lir på mig själv! Nu har jag redan glömt vad mer det var...

    *hämtar kaffe så länge*

  • passionsblomman

    Nenne, från och med flera veckor sedan så är det inte meningen att du ska lämna huset öht utan väskan!!! Den ska vara med överallt!

  • passionsblomman

    Snigel, ja jag fattar iallafall inte riktigt hur jag ska få tallriken till en krage...häfta ihop den med häftapparat efter att ha klippt först in i den och sedan ett hål?
    -Tacka fan att inte jag är ingenjör...
    Och joo, det är kanske lite långt att skicka kissen på besök till Nenne. Hon är dessutom inte att lita på för närvarande. i fråga om att ens vara hemma menar jag då.

  • passionsblomman

    Snigel, kan man köpa en sådan hos veterinären då? Eller finns det i djuraffären typ?
    Fasen, mitt långa liv med katter har verkligen varit problemfritt! Vi har aldrig haft några sådana där skador eller så förr under alla år.
    Jag har inte ens ett hum om vad det kan kosta att åka och sätta drän och tratt och så. Ett par tusen eller?

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-19 12:07:33 följande:
    PB – vill du låna kragen?

    Tackar som frågar-men blir inte det ett väldigt skrymmande paket?

  • passionsblomman

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-19 12:12:21 följande:
    nej, man behöver ju inte skicka den i uppfällt tillstånd, tar jag isär den blir det nog platt. Inboxa mig adressen, hoppas jag kommer ihåg att posta den bara.

    Jag inboxar!

  • passionsblomman

    ...och jag vet alldeles för väl hur jävligt det kan vara både på familjerådgivningen och före/efter. Det där är en lång process! Och en j-o-b-b-i-g!

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-08-19 15:51:14 följande:
    Vik tallriken först på mitten och sedan en gång till på mitten (så att den ser ut som en strut) och så klipper du i spetsen till önskad storlek. Borde det inte funka?

    Joo, så långt är jag också med...-men hur fasen ska man få den att stanna på huvudet sedan då? Min katt kommer garanterat att göra vad hon kan för att få bort sattyget-hon är ju för tusan inte ens van att ha halsband!

    Nu har jag iallafall nyss gjort rent med Alsolsprit-hon gillar mig nog inte så mycket för närvarande. Jag gav henne just lite leverpastej så kanske hon glömmer...*hoppas fåfängt*

    Å andra sidan gillar hon inte när jag ger henne avmaskningsmedel heller. Och än har hon ju inte valt att flytta åtminstone.

Svar på tråden Livets toppar och dalar