• Ore

    Livets toppar och dalar

    Åhhh, dubbelpass låter helt underbart


    Mugglan: Låter skönt att hon inte trotsar längre... Så eftersom hon faktiskt har trotsat (dvs visat att hon känner sig trygg nog att våga trotsa) så betyder väl det att hon nu vet vart gränsen går, och att ni älskar henne oavsett? Mission accomplished, alltså... (Lekmannateori...)


    (Gaaah, blev det där rättstavat?)


    Nä, dags för duschen innan lillkillen vaknar från förmiddagsluren

  • Ore

    Lappis: Det där är intressant, men vad räknas då som "hård träning". För vid väldigt hård träning så kan ju mensen försvinna, eller rubbas. Är det därför? Eller kan det påverkas även vid mindre mängd träning? Räcker det om man avstår från superhård träning just vid ÄL och någon vecka framåt? Eller blir det något med metabolismen i kroppen som gör det ogynnsamt?


    Okunnig men nyfiken...

  • Ore

    Sitter här och surar över att jag bor så mitt i obygden att det inte finns ett enda matkasse-företag... Kanske ska tipsa mamma om att starta ett sådant?

  • Ore

    Skulle precis påbörja projekt ikappläsning när lillkillen ledsnade på att stoppa mindre plastmuggar i större


    Så ikappläsningen får nog vänta, måste fiska upp honom bakom soffan...


    Men jag har blivit kallad till intervju!

  • Ore

    Ikapp!


    Nu ska jag bara försöka komma ihåg allt...


    Kängu: Hoppas det gick bra på intervjun, trots känslan---


    Frejis: KRAM


    Fru E: Grattis till körkortet! Hoppas på litet härliga höstdagar så du får komma ut och åka litet på egen hand


    Hattis: Neeej, vad trist att det inte blev något av de plussitiva vibbarna...!


    Mugglan: Tack för långlunchen igår! Väldigt trevligt, tiden flööög ivag, det kändes som att vi suttit i en halvtimma snarare än typ två timmar


    Lappis: Jag HOPPAS att kön helt plötsligt skuttar åt ANDRA hållet igen!!!


    Melondoft: Hoppas foten blir bättre snabbt.


    Vickan: Grattis till headhuntning! Tycker som koko, att du kan säkert få komma tillbaka till ditt nuvarande jobb om du inte tycker det skulle funka på nya stället!


    Cicci: Din intervju lät ju helskön Lycka till med inskolningen av lilla Skorpan!


    Storlek på barn: Lillkillen var ju inte pytteliten när han föddes, men han har inte riktigt hängt med kurvan. 75 cm och dryga 9,5 kg... Och han är 10 mån nu.


    Förkylning: Även jag har en envis sådan, snart tränar jag ändå - så frustrerad är jag över den!


    Telis: Hur har det gått med dina intervjuer? Hört något från den (de?) du varit på?


    Izzie: Maskerad-kick off låter skoj! Angående jobbet jag söker så är det inte samma bransch, men samma typ av tjänst. Jag har hållt utkik efter jobb, det dyker ju inte upp så många passande tjänster på en liten ort... Och när det nu kom en så tänkte jag att jag kanske borde söka. Och i samma veva så är det löneförhandlingar på jobbet, och tydligen har det då kommit fram att företaget vill hålla ner min lön pga att jag skulle ha bristande kommunikation med operatörerna, och det känner jag inte alls igen mig i (och det är inget de informerat mig om heller...). Det var ett område som jag verkligen prioriterat och som jag tycker jag gör bra! Och när nu inte mina överordnade verkar hålla med så tappar jag sugen, faktiskt. Dock är jag ganska envis, och känner mig egentligen inte klar på mitt gamla jobb. Men de kloka trådisarna här har fått mig att inse att det inte är lönt att försöka kämpa på i motvind och må dåligt på kuppen... Bättre att prova lyckan någon annan stans...


    Men fortfarande känns det väldigt otäckt att ev. byta jobb...

  • Ore

    Izzie: Men neeeej! Magkänslan är ju tyvärr ofta rätt... Förbaskat tråkigt i så fall...


    Klockarbol: Fruhippa blir säkert jättebra Om de gett dig tiden, så har de ju redan skippat "klassisk möhippe"-stuket. Och då är det säkert bara så att de vill ha det trevligt med dig och kunna gratulera dig! Så det blir nog jättebra!


    Säga vad man vill om möhippor, men de blivande brudarna som jag varit med och hippat har samtliga varit jättenöjda Så det går faktiskt att planera efter person... Litet pinsamma saker har varit med på kanske hälften av möhipporna, och har då varit ett uppskattat inslag, där den blivande bruden varit väldigt nöjd med sig själv över att hon vågat bjuda på sig själv och 'skämma ut sig' litet... Men jag har ju även haft vänner som verkligen bara skulle tyckt att det var jobbigt, och då är det ju inget roligt för någon att ha ett sådant inslag.


    PB: Snygga lampetter! Håller tummarna för att sambon får nya jobbet!


    Och håller även tummar, tår och blygdläppar för en kommande plusvåg!


    Politik: Det blir en röst på alliansen även för mig. Jag håller mig väl hyfsat i mittskiktet, så en röst åt vänster skulle inte vara helt utesluten och de presenterade en politik som jag kunde stå för. Som det är nu så tycker jag att sossarna mest försöker ta tillbaka makten med populistiska uttalanden... Jag kan inte se någon konkret riktning som de vill åt, något som de vill göra - annat än regera. Där tycker jag alliansen är tydligare. Jag tycker dessutom att de har lyckats bra med att genomföra det de lovade i förra vaöet, och har även tagit Sverige genom finanskrisen på ett bra sätt. Så jag vill se vad de kan åstadkomma över litet längre tid.


     

  • Ore

    Trevlig valdag allihop!


     


    För mig verkar den här dagen dock vara en förb***d j***a skitdag, som tyvärr inte är över på LÄNGE än... F*n...
    (Nej, inget särskilt, bara en hel massa småsaker och irritationer som pyser över på alla ställen samtidigt...)

  • Ore
    Telis skrev 2010-09-20 07:29:06 följande:
    Kära vänner, tappa inte hoppet. Om Alliansen vänder sig till Miljöpartiet för att få stöd och för att hindra Sverigedemokraterna från inflytande så kan ju det bli det bästa valresultatet man kan tänka sig. Miljöpartiet får mycket inflytande, Sverigedemokraterna får det inte och ingen Mona sikte. PB och Oupsie, fina bilder!! Ändrad mötesplats för lunchen idag är noterad!    
    Helt rätt och riktigt!

    Hoppas att det blir så, trots det inslag jag såg med Maria W om att det var HELT UTESLUTET att de skulle stödja moderaterna...

  • Ore

    Mugglan: Trevligt att höra från Snorkis! Tänker också på henne och maken litet titt som tätt...


    PB: Tror säkert att du kan ta upp det här med SD och värdegrund på ett smidigt sätt, som inte gör dig till ovän med halva byn Så bra som du är på att uttrycka dig. Men försök att bita dig i tungan och bara säga väl övervägda saker om det blir diskussion! (Eftersom jag är uppvuxen i en by så vet jag hur pass lätt det kan vara att få en stämpel som hänger kvar)


    Håller tummarna stenhårt för att din sambo får jobbet!


    Tinga: Har det fortsatt gå bra med maten? *Hoppas*


    MSW: Det drar ihop sig mot flytt alltså! Spännande!


    BS: Hoppas det går bra hos tandläkaren! Du får försöka vara litet pedagogisk, och säga att "mamma tycker det är litet otäckt, men det är inget farligt egentligen" om Iris skulle märka att du är rädd...


    Och som efterdyning av min extremt dåliga dag i söndags, som grundade sig i att jag bröt ihop över att allt var jobbigt och att jag inte orkade ha det så ända tills huset är inflyttningsbart, så har maken försökt fixa så att det kommer någon och fixar klart huset utvändigt... Vi får besked idag om den firman kunde, håller tummarna för det! Mycket kan man ju ta i den takt det går, men det här måste göras vid rätt väderlek, så det har varit ett stressmoment.

  • Ore

    Cicci: Vad kul att ni är överens! Och att du får som du önskat, med ett tredje barn!

Svar på tråden Livets toppar och dalar