Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    kikki – v 32-33 är ju inget ovanligt och du har ju legat i startgroparna ett bra tag nu.


    lappis - ja herregud, jag vet inte hur jag ska hantera all denna fritid! Känns lite stressande! Sova middag inne eller ute? Promenad på kvällen eller vid lunch (nej, det blir för hett)? 


    hahhaha glömde ju det roligaste, efter att jag loggade ut igår så hade vi nattklubb här med hög musik och höftvickning/kramdans/hiphop och eurodisco men utan resultat. 

  • nennesjuttioåtta

    Då är det bestämt – det blir julgransplundring ikväll! Var det "Räven överraskar grisen" som var avgörande?

  • nennesjuttioåtta

    Prästens lilla kråka? 


    Eller bara ringdans (tur att jag sparat stammen från vår första julgran som var tänkt att lbi en Ernst-klädhängare men....)

  • nennesjuttioåtta

    nä, nu är det dags att börja röra på mig. Så jag kan lägga mig snart igen alltså.

  • nennesjuttioåtta

    hej igen!


    Hej Tinga, jag har inboxat dig... Jag har också undrat hur det gått för er på semestern med maten, hoppas du har rätt om att det kommer gå åt rätt håll för Puff på dagis! Men att den där knappen på Piff stannar vid en gissning. Men vad härligt ni haft, låter det som!


    kikki – aaaouuch, gick visdomstanden sönder? Klev du på den när du handlade eller hur gick det till egentligen?!??


    Snaily – skönt att det inte var UVI, jag tyckte också det kändes så där (det gör det iofs fortfarande men nu är jag van) men jag forcerar inget utan låter det rinna tills det är klart så går det bättre. Och det är skitsvårt att tömma blåsan helt, om ens möjligt. Så GBS syns inte på stickor, måste man alltså odla?!? Varför görs inte sånt rutinmässigt? GRATTIS PÅ FÖRLOVNINGSDAGEN!


    AM – anananananans har jag också hört ska fixa biffen. Får se om vi orkar handla något.

  • nennesjuttioåtta

    BS / PB – En skär jungfru i en karusell, jo men det är ju jag det (vad var det snaily skrev, något om modern under laboratorisk bevakning?? Här ska inte blandas in någon gök!)! Borde göra susen i musen. Jag kör lite sporadiskt då och då för att sen sätta in the full monty med jul med Bosse Larsson på skansen på spotify om det inte hänt något. 


    Ja, kl 8 satt vi på restaurang på stan och väntade på att värkarna skulle sätta igång. Knölade i oss varsin rejäl hamburgare som satt som en fin marshmallow runt aortan och gick vidare till att annat café för några kulor italiensk glass. 


    PB – min syrra fick en sån där knöl, hennes var var som, enligt uppgift, spenatsoppa. Hon hade dränage flera dagar och fick komma till lasarettet och spola varje dag. Men tror det hade något med en mjölkkörtel att göra (spiken i kistan för den amningen...)

  • nennesjuttioåtta

    bulldegsgas i tarmen räknas som kemisk krigsföring, PB, ajabaja!!!

  • nennesjuttioåtta

    gökarna runt runda bordet, jag hänger på! Har inte så mycket att bidra med, men ett tag var det en sport att hitta nya ställen. Håller annars med Mugglan att det är bekvämast hemma men kniper det så... Fast vi är inte så fancy här på landet så inga innekrogar fick den äran utan mer på en sten vid en logdans, läktarn på folkets hus eller rangligt utkikstorn på ett högt berg. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar