• MSW

    Livets toppar och dalar

    Godmorgon (eller förmiddag kanske)!


    Här fick vi en lite väl stressig morgon, jag och A vaknade en halvtimme innan han skulle vara på dagis! Tur att vi bor så nära... Fast morgongoset hann juh inte alls med, så jag längtar lite efter honom idag..


    Att vi sov så länge berodde på att vi haft en ganska rörig natt, A kom in till oss redan vid 23, och efter en stund så började han hosta som bara den, och sedan kissade han i sängen, sen gick maken och la sig i A's säng ist.. Sen efter någon timme vaknade A och gnällde, och gjorde så ett par gånger, sen vid 4snåret vaknade han och var ledsen och jag fick inte röra honom, sen skulle han kissa och då blev allt fel trots+trötthet= ingen bra kombo! Efter mycket skrikande och krångel kom vi till toan men då skulle han minnsann inte kissa, och tillslut så kissade han på toagolvet.. När jag sen äntligen fick ut honom därifrån marscherade(attackerade) han maken som flyttat sig till soffan, och skrek/grät "vi ska ligga där, vi ska ligga där" och började dra av filten av maken.. (nu blev ngt konstigt, radbrytninstjuven??) Tillslut gick vi in till vår säng igen och somande väl bortåt fem! Jadå, jag säger då det!

  • MSW

    Nahe, inget märktes av det som hände..


    Vickan: Härligt med en bra natt!


    Tinga: Hoppas killarna inte blir sämre!


    I vagndiskussionen kan jag bara tillägga att vi har en brio spin, och än så länge är vi helnöjda!


    Fick också tårar i ögonen av Panzers berättelse!


    Mugglan: *håller tummarna*


    AM: Kul med kul träff!

  • MSW

    Lappis: Så sen ska ni kunna hålla koll själva på hur långt ni kommer i kön?


    Här är jag fortfarande ganska dålig, så jag lutar åt att vara hemma idag.. Men det är lång tid kvar, så jag hinner nog ändra mig en 28 gånger eller så!

  • MSW

    Här använde jag den sista av de tre ÄLstickorna jag fick över förra månaden, men ingen Förra månaden fick jag utslag på dag 16 och denna månaden testade jag dag 15-17.. Så det är väl bara att köra på varannan dag fram tills det kommer blod eller så typ..


    Inte mycket strul jämförelse med Septembers cykel.. Men lite förvirrad blir jag allt, fast det hade jag juh inte blivit ifall jag inte hade testat med stickorna...

  • MSW

    Lappis: Det blir klart värre att ha en coolattityd juh längre man kommer i kön.. Har man bara någon månad kvar, så känns det klart inte så roligt om det hoppar in en massa före..

  • MSW

    Ja.. Natten var som den var, fast vi hade stundom svårt att hålla oss för skratt när sonen var så rackans arg! Härom dagen så upptäckte jag att A lärt sig svära! Jag slog i tån och sa "Aj som in i.." sen tystnade jag men då var det någon som fyllde i med ett litet "hejete"! Visste inte att vi använde den frasen så mycket så att han hade kunnat snappa upp den..


    Oupsie: Jo till och från har jag varit sjuk länge, men har haft ett par friska dagar mellan.. Jag "ska" ha lättare för att bli sjuk, efter att mjälten opererades bort, men ska jag vara så här sjuk hela förkylningstiden blir det jobbigt...


    Håller tummarna för att knölen ska försvinna!

  • MSW

    Vickan: Sant!


    Fast så mycket som han pratar så är det kanske inte så konstigt att det kommer fula ord också! Fast han har hittills inte sagt det helt utav sig själv.. Men det kommer väl..

  • MSW
    Oupsie skrev 2010-10-07 11:04:45 följande:
    Bra uppdelning av föräldraledigheten Vickan
    Verkligen!

    Nahe, nu ska jag ringa och sjukanmäla mig till praktiken, sedan ska jag äta lunch, eller frukost, för den hann jag inte med imorse...

  • MSW
    MSW skrev 2010-10-07 11:08:15 följande:
    Verkligen! Nahe, nu ska jag ringa och sjukanmäla mig till praktiken, sedan ska jag äta lunch, eller frukost, för den hann jag inte med imorse...
    Oj, det lät konstigt, jag hann alltså inte med frukosten.. Men ni förstår nog hur jag menade iaf..
Svar på tråden Livets toppar och dalar