Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Telis skrev 2010-08-19 20:31:13 följande:
    Kaniner äter sitt eget!

    Ja, men det är ju bara vissa av de där små kulorna, som är någe slags vitaminer eller så. Väl.

  • passionsblomman

    Jaha, Nenne, läs under punkten SEX på AM´s lista, och uppmaningen "Sug och svälj-trevlig helg" få genast en mer omfattande innebörd än det vanligtvis har.

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-08-19 20:35:11 följande:
    Äsch Telis, du hann före mig med tre minuter.

    Hahaha! ja och du hade ju redan konfirmerat vad jag trodde där också...

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-08-19 20:38:31 följande:
    Och? Var har dom kommit ifrån? Inte från Ica iallafall.

    Nä, det förstås, men de är visst ändå till någon nytta, ungefär som att djur äter upp efterbörden och så. Men andra djurs bajs???

    När jag väntade barn fanns förresten en artikel i en av föräldratidningarna om hur nyttig moderkakan var och att man borde äta den. Jag ljuger inte när jag säger att där till och med fanns ett recept på tillagning av densamma!!!

  • passionsblomman

     


    snaily skrev 2010-08-19 20:50:53 följande:
    ...fast om man tänker efter, bättre att laga till moderkakan innan man äter den än att äta den rå, som många djur gör...Vad är bästa tillbehören? Någon som provat?? ... Ingen?!?

    Receptet var på någon slags gryta-som kalops ungefär...*kammar ner nackhåren*

  • passionsblomman

    Nu ska jag se "Luther" på 4:an.

    Där är det en massa mördare och annat hemskt. Mycket mer underhållande än springmask.

  • passionsblomman

     


    porchez skrev 2010-08-19 22:09:33 följande:
    Så gulligt Alltså jag måste vara världs bäst på att inte hänga med, eller fatta att tiden går. För alltid när ni skriver om era barn så är det fortfarande bebisar för mig. Sen är man får höra såna här saker tänker jag varje gång- men va kan de redan prata?? de är ju typ nyfödda??  *inser att jag har blivit en sån där tant man ogillade som barn, ni vet de som nöp en i kinden och alltid sa "men så stor du har blivit"* Ja tror alla era barn (ja tom. din storson AM) kan högst säga lampa, titta och mamma

     


     


    start september skrev 2010-08-19 22:18:05 följande:
    Min dotter kan alla  fall säga Dumma mamma jag kan själv.



    Ja, nu är det verkligen så, att det är på alla barn omkring man ser att tiden går. och så går den dessutom så fort att det är jul jämt och ständigt. "vart ska vi fira i år? Va? Är det redan jul igen? Ja, nu är det jul igen och NU är det jul igen..."

  • passionsblomman

    Tinga, det var verkligen bara hur roligt som helst att träffas och jag är helt betagen i dina söta söta små pojkar! herregud vilka gullungar!
    Jag har dem i kameran, i gungstolen uppspetade bredvid varandra, med en röd liten stövel var på ena foten. Min sambo tyckte de var så härliga med sina tydliga personligheter och att de hela tiden höll koll på varandra.

    Jag tycker också att både din-och min karl, under sommaren visat mycket god vilja och bjudut på sig själva med att låta trådfolk träffas, prata så det smattrar under tiden åtminstone se ut som om de själva inte förgås av uttråkning...
    Men sambon påstår att han tycker det är kul med alla besöken, så jag väljer att tro honom. Dessutom ser jag dem som "första gången" och nästa gång så är de olika familjerna inte främlingar längre, för honom heller.

    Jag menar, jag har hängt med honom på "träffa kompisarna-middagar" under åren och suttit och lyssnat på min beskärda del av segling, FN-minnen, ungdomssynder, och tider som innefattat andra flickvänner, resor och allt vad det nu kan ha varit. Det har ju småningom blivit gemensamma vänner. Nu får han bjuda till. (Jo, för jag har nog mer träffat ett litet fåtal väninnor och huvudsakligen på tu man hand-fika på Vetekatten typ, eller middag-under våra år. Mer än parmiddagar och så. Jag har behövt prata ostört med mina "bästisar" mer än med deras män)

  • passionsblomman

    Och närjag vet! Här har ju min sambo tvingats jobba nästan vartenda besök, så merparten av tiden har ju den man som varit med respektive gästande trådis, fått finna sig i att bli ensam med två tråd-nördar plus barnen. De har obönhörligen fått ta barnen i ganska hög grad.
    Och det GÅR inte att helt utesluta tråd-pratet. Särskilt inte med er från den här, för det är så mycket jag måste fråga för att få ihop allt jag inte vet och kommer ihåg eller har hängt med på. Sådär halvny som man är.

    Men OJ vad värdefullt att få sitta ner-eller stå och greja lite i köket, medan man får lite mer klarhet i vars och ens resa, med familj, barnkarusell, hur man träffas, vad man egentligen jobbar med(-jäklar i havet vilken massa ingenjörer det är! ) och vilka som känner varandra sedan förut osv osv. Det är bara för kort tid hela tiden!

    Men inför Den Stora Trådfesten så har jag nu iallafall bra mycket mer koll än jag hade i våras.
    Och snart kommer det flera och då vet jag ännumer sedan!

Svar på tråden Livets toppar och dalar