• Soldemor

    Livets toppar och dalar

     


    Klockarbol skrev 2010-08-07 01:25:46 följande:
      Jag rekomenderar varmt Marias Tapasbar på Hotel Maria i Helsingborg! Misstänker starkt att dom har landets bästa tapas - deras getost med honung och nötter är underbar Även hotellet är bedårande, brukar bo där (och äta där) när jag åker till Helsingborg i tjänsten!www.hotelmaria.se/Äsch, nu blev jag ju hungrig... Detta kommer sluta med att jag behöver ny klänning till den 4 sept

    Oh så trevligt det verkar vara! Fanns inte när jag bodde där (flyttade 2003). Är det vid Mariakyrkan?

  • Soldemor

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-04 15:15:27 följande:
    nu tror jag att jag dessutom fått en tiny liten hemorojd som cream on tne moose.  

    Kan  liksom inte låta bli att kommentera, ser framför mig en förvånad älg med grädde mellan hornen...

  • Soldemor

     


    melondoft skrev 2010-10-05 12:21:22 följande:
    Ska också försöka knåpa ihop ett nytt klädpaket med kläder från W. Han växer ju så det knakar så man hinner ju knappt använda det han har innan det är för litet. När stannar de upp i storlekarna??
    Typ, i 20-årsåldern...
  • Soldemor

     


    Oupsie skrev 2010-10-05 14:31:58 följande:
    Ännu ett besök hos veterinären, och vi ska dit igen på torsdag då en annan veterinär ska kolla på vår hund för en second opinion. Så eventuellt blir det operation på fredag. Mattes lilla stumpa .

    Sådant där är jättejobbigt! All empati från mig och massor av värme, lilla stumpan!

  • Soldemor

     


    Oupsie skrev 2010-10-05 14:42:41 följande:
    Tack Soldemor! Förhoppningsvis är det bara en ofarlig knöl, men man vet ju aldrig, så det bästa är väl att ta bort den. Hon verkar inte lida det minsta av den så det är mest husse och matte som går här och är oroliga.

    Hussar och mattar lider nog mest av alla, alltid!

  • Soldemor

     


    Oupsie skrev 2010-10-07 10:45:45 följande:
    Vi har varit hos veterinären idag och fått en second opinion och hon tyckte att vi skulle avvakta med operation. Vår hund fick en antibiotikaomgång i onsdags för en infektion som hon hade och vi tycker att knölen faktiskt har förändrats (till det mindre) sen hon påbörjade antibiotikakuren . Tänk om det bara var något som kunde bli bra av antibiotika. *hoppas* Ska tillbaka i slutet av nästa vecka för att kolla henne igen. Men det känns skönt att vänta lite innan de börjar skära i henne i alla fall.

    Ja, verkligen! Tänker på dig och vovven!

  • Soldemor

     


    fru AM skrev 2010-10-14 14:05:09 följande:
    Synd! De är riktigt söta, har pastellfärgade sparkdräkter och morötter i händerna.

    Oh, varför har jag inte tvåbenta barn? Precis min stil, kaniner i sparkdräkt (
    *suckar hänfört*

    Ni skulle bara se in samling av mjukdjur!

  • Soldemor

     


    Parnassia skrev 2010-10-15 21:24:27 följande:
    BS - Oh nej! Hon sover inte hela nätter långt därifrån. Hon vaknar ca varannan timme och krånglar men ammar gör hon inte. Någon gång tar hon välling och någon gång räcker det att stoppa in nappen, buffa rumpan eller gosa, men ibland bara krånglar hon på i typ en evighet. Jag är HELT SLUT. Blir nästan lipfärdig när jag tänker på det. Men som AM brukar säga: This too shall pass. Men NÄR!!? Har inte sovit mer än max tre timmar åt gången på mer än en månad.   Jobbet ja. Det är ett jobb som jag jobbat med innan fast på annan närliggande ort. Jag kan nog jobbet kan man säga men arbetsplatsen, orten, kollegorna är nya. Och chefen. Och det är lite där skon klämmer. Jag kommer isf arbeta ganska nära chefen och jag får inte riktigt kläm på honom. Men han är bara tf chef och kommer förmodligen inte vara kvar ens hela nästa år. Sen har jag ångest över att lämna Lilla. Ja, hon har en pappa. En pappa som kan vara pappaledig, men inte förrän i typ januari. Ja, hon får det jättebra med honom. MEN: JAG vill ha mer av henne. Rent egoistiskt. JAG hade inte tänkt att jobba nu utan kanske i augusti. Jag hade tänkt att börja leta jobb i vår för att ha ett efter sommaren. Men så kom detta och min ansökan visade sig i princip vara ett skott mot öppet mål. Det trodde jag inte. Frågan kvarstår. HUR ska jag göra! HILFE!

    Tycker du skall ta jobbet. Det är kanske en drömchans. Du har din dotter kvar när du kommer hem från arbetet, men jut det här jobbet kanske inte dyker upp igen...

  • Soldemor

    Idag hzr det varit mini-tantträff hos fru E. Otacksamma jag upptäckte att de kartongerna vi skulle få inte funkar när man skall ha flyttkarlar! Men vi blev bjudna på himmelskt goda scones och en mycket trevlig pratstund. Fru E fick inviga sin ugn minsann!

    Tack Fru E med make!"

  • Soldemor

     


    Hattis skrev 2010-10-16 14:27:59 följande:
    Oj , Luna, BF på juldagen! Om det (mot förmodan) blir alldeles just då och det blir en han så finns det ett namn på J som ni kan ta Fast ni kanske vet att det ska bli en annan sort?
  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-10-16 16:53:05 följande:
    Solde, jag tror att det endast är i tant-tråden som man kan prata om tant-träffar... I just denna är det nog ingen öht som skulle kalla sig tant tror jag. I synnerhet som Tanten i den här tråden är detsamma som mens.

    Ojdå! Nej, något sådant var det inte alls frågan om! Inga menstanter här inte! Men vi träffades iaf och hade trevligt!  (tyckte jag och maken, hoppas Fru E tyckte det också! Hon är sååå trevlig!)

  • Soldemor

     


    Parnassia skrev 2010-10-18 12:10:23 följande:
    Vickan - vad TRIST att soffan var felvänd! Men kul att du är nöjd med det andra!   Telis - ja, jag tycker det är hemskt att vara arbetslös och mår dåligt av det och det gör att detta blir ännu mer komplicerat! Ska jag ta ett jobb som jag kanske inte vill ha? Men det är ju ändå ett jobb! Jag vet inte vilket ben jag ska stå på och vilken ångest som ska få ta störst plats. Suck. Är jag hopplös? Och sen tänker jag: Arbetsmarknaden har ju vänt nu och chanserna att jag kan hitta ett annat jobb borde väl vara relativt goda?! Eller?!Maken kan absolut tänka sig att vara pappaledig och jag tycker att det vore bra, men det är inget "krav" från någon av oss.

    Du är inte hopplös! Det är ju stora frågor i ´ditt liv så självkart måste du få fundera på dem och väga olika alternativ mot varandra.

  • Soldemor

    Snorkföken: Du har all rätt i världen att känna som du gör och jag är säker på att alla här har total förståelse! Bara spy ut allt vad du känner! I längden mår du bättre av det än att hålla allt inom dig och låtsas att allt bara är ok! Du får må dåligt och känna som du gör! Vi finns här för dig!

    STOR KRAM!!

  • Soldemor

     


    Ore skrev 2010-10-21 16:15:38 följande:
    Vill också ägna mig åt lyckorusshopping Kan t.o.m. nöja mig med shopping öht    

    Det är aldrig fel!

Svar på tråden Livets toppar och dalar