• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Nenne - håller med Ore om att det stramande kan sitta kvar länge. Men SKÖNT att du iaf känner dig så pigg att du ens tog dig för att gå den där biten, även om det visade sig vara dumt. Bara det att du trodde att du skulle klara det låter ju bra i mina öron. Kram på dig och hoppas att läkningen fortsätter snabbt. 


    Ang att släppa sargen och slappna av... Det har jag tyckt varit svårt båda gångerna. Särskilt svårt den här gången. Vilket egentligen är konstigt eftersom jag kände mig så mycket bättre direkt efter den här förlossningen än efter första. Men jag kan iaf meddela, för den ev intresserade, att sargen är släppt och jag är ute på isen igen. Mest var det väl en övningsmatch, och inte ens hel match. Kanske bara ett byte i första perioden, men jag var iaf ute på isen och det är ju ett steg i rätt riktning.


    Och COOLT att du ska donera mjölk. Bra gjort! Berätta gärna mer om det.


     


    Snaily - GÖTT att vara ledig! Nu vill vi höra allt om vad du pysslar med för mys på dagarna och ALLT om de sockerpudrade fjällen.

  • Parnassia

    Hattis - Vad jobbigt med din diagnos, men bra ändå att du får prova nåt nytt som så klart ska fungera! Men vilka konstiga biverkningar och vilka jobbiga! Får man fråga vad läkemedlet heter? Hoppas du det gör vad det ska så att du kan sluta äta det snart.


     


    AM - konstig svägerska! Är det din brors fru? Varför räknades inte ni som en del av famlijen som skulle med ut och äta?

  • Parnassia

    Liten - håller med föregående talare ang lekkamrater och tillägger att det låter som en beskrivning av Stora i den åldern. Nu är hon ett år äldre och har mer börjat fråga efter kompisar, vill ta hem kompisar och/eller gå till dem.


    Men fortfarande så är de lite äldre barnen spännande, men inte riktigt lika lockande tror jag. Snarare att de mindre barnen istället också ökat i popularitet, för med dem kan man leka på ett annat sätt, och man kan få vara den som bestämmer utan så stor konkurrens.

  • Parnassia

    Ikapp!! God natt på er!


    KOmmer sova som en gris efter en dag med massa vedsläpning och en kväll med middag på lokal med syster och kompis (tackar maken för att han tar hand om båda barnen och nattar dem, trots att han inte alltid står så högt i kurs, särsklit inte hos Lilla).


    Dessutom var natten till idag ingen picknick. Lilla vaknade flera gånger och ville inget, inte äta, inte mysa, inte ha tutten, INTE helt enkelt! Dessutom, igen, blev Storas säng blöt...


    Som sagt. God natt!

  • Parnassia

    Snorkis! Vad roligt att se dig här! Jag tänker ofta på dig också! Jag hoppas verkligen att det går bra på jobbet i morgon.. Kom gärna in här och skriv en rad om hur det går!


    FÅr man vara nyfiken och fråga om vilken typ av jobb du har?


    Hoppas också att din make får en bra dag! Har han inga möjligheter att börja med deltid om han inte orkar?


    Kramar i massor!

  • Parnassia

    Snorkis igen! Mycket bra sagt av din kollega! Det ska jag lägga på minnet!


     


    EA - Hoppas du får några svar på dina sms. Vi brukar också försöka göra så, bjuda in lite folk på mat och dryck mot en arbetsinsats. Igår tex var min far och hans sambo här och vi fick in all ved i vedboden! Underbart skönt att ha fått det klart!


    Nu ska vi se Alice i underlandet.

  • Parnassia

    God dag i tråden!


    Ville bara bidra med dagens garv!


     


    Men vet inte hur man gör för att infoga bilder här. Så snälla gå in i mitt galleri och ta en titt på seriestrippen, alla ni tekniknördar.

  • Parnassia

    Här får man två eller tre dagar per termin när barnen får vara på dagis även om man inte jobbar. 


     


     


    AM - hoppas det löser sig med medicinen! Jag såg att det fanns en variant med kakaosmak, det kanske kan vara nåt om han gillar choklad?


     


    Här tänkte jag göra Stora lycklig och rädda eftermiddagen genom att gå ner i källaren och ta fram mitt gamla My Little Pony slott från 1988 typ.

  • Parnassia

    Usch vad kort och hårt det lät, det var inte meningen FruLLan! Ville bara flika in...


    Inlägget skrevs med ett finger och en skrikande Lilla i famnen.

  • Parnassia

    Här fungerar det så att om man är hemma för att man är sjukskriven får man ha barnet som vanligt (förstås), eller de tider man vill/behöver. Medans om man är hemma och är föräldraledig eller har HP får man ha barnet 15 h. Och när barnet är fött gäller 15 h direkt också.


    Men det är säkert olika på olika ställen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar