Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    jag tror egentligen inte att jag kan påverka när Pricken vill titta ut öht. Det som jag tror mest på är faktiskt att vila för då tror min kropp att den slipper fly från björnar som attackerar grottan (som det var förr, om ni minns) och kan föda i lugn och ro. Är man för aktiv kanske den känner att jag inte skulle orka och kniper igen allt vad den orkar. 


    Eller också är det bara en dålig ursäkt till att spendera resten av dagen i hängmattan (idag har P faktiskt LOVAT att det ska ske).

  • nennesjuttioåtta

    Ang något helt annat, förta påslakanet klart! Nu ska jag bara nita ihop det lilla örngottet.

  • nennesjuttioåtta

    BS – stackars Astrid med förstoppning! Katrinplommon is da shit!


    AM – nej, inget badkar, till min stora sorg. Men vaderna ska knådas! Och jag känner rpessen att det ska bli en tjej. DONK!! 


    Parnassia – Vad härligt med bara bokläsning!!! 


    Fru E – sluta beklaga dig för att vadå? Jag är impad att du öht orkar umgås med dem, jag pallade inte alls det. Om jag någon gång tvingade mig så var jag helt sänkt flera dagar, så fortsätt du beklaga dig! Men hoppas som sagt att det inte dröjer länge tills du inte behöver göra det... 


    Nu har jag bara stora påslakanet kvar, men funderar på om jag ska strunta i det så länge. *gäsp* Dags för lunch också. Micron piper.

  • nennesjuttioåtta

    nej, idag verkar det inte bli någon bebis...  


    AM – Ny blogg?!?! YESSSSSS! äntligen! har alla bloggar jag följer som egen kategori under favoriter och har en "rutt" jag brukar göra och stannar med pekaren sorgset över din varje gång.

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – jag har för mig att i det senaste Hus&Hem finns just en sån lösning. Tror de byggde en bänk med förvaring i och krikar ovanför. Ska kolla, kan vara någon annan tidning också... Vi har tyvärr ingen plats för ett badkar, uhuuuu!

  • nennesjuttioåtta

    Tänker varje dag på Snorkissons. Undrar också om hon orkat kolla sin inbox, och allt annat ni avhandlat här. Det är så fruktansvärt sorgligt så det är inte sant! Tänker också om den hade kommit ut tidigare, om det hade ändrat något? Och här sitter jag på övertid... :-s Allt kan fortfarande hända. 

  • nennesjuttioåtta

    AM – nä jag vet. Egentligen. Men ibland kommer tanken flygande och det skulle kännas så jävla ruttet att aldrig få veta vem det var som gömde sig här. 

  • nennesjuttioåtta

    Vi ska till BM på tisdag och UL två dagar senare. Om inte annat skett...

  • nennesjuttioåtta

    tjohoo, snart dags för dagens kaffe och chokladbit! Fast jag skippar kaffet... Veckans favorit: Lindts med rostad mandel

  • nennesjuttioåtta

    och idag kom en matta jag beställt till tvättstugan. Smart/lime skulle det vara. Fast den gröna var ingen fin grön men orka byta. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar