• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Aleta - jättefint tänkt med askan! Jag visste inte att man fick göra så.


     


    Vickan - Vad trist att välligen inte funkar, men det kanske lossnar igen snart. I vilket fall är det ju bra att han gillar gröten!

  • Parnassia

    Vaniljsocker i vällingen under introduktionstiden är annars mitt jägarknep.

  • Parnassia

    PB- För att inte tala om deras fantastiska mammor! Fast oss (iaf inte mig) har du kanske inte hållit så mycket i?!??

  • Parnassia

    Den här dagen måste gå till historien som en av dagens lugnaste i tråden!!


    Jag har ett barn kvar att natta, sen blir det soffan.

  • Parnassia

    Mycker tråkiga saker som tas upp här. Cancer, foglossning, svårmödrar, för tidiga förlossningar och mer hemskt. Kram till de som behöver! Jag läser allt som skrivs, men hinner inte med att kommentera det jag vill.


     


    Här är en till som behöver en kram efter en AP-dålig dag! Jag var hos BM på cytologprovtagning, so far so good. Sedan hade jag till slut bestämt mig för en spiral och varit på apoteket och hämtat ut den, så när jag nu ändå skulle till BM idag så skulle hon sätta in den. Men hon KUNDE inte få dit den. Min livmodertapp ligger visst långt in så hon hade svårt att se det hon behövde och till slut efter en bra stunds rotande fick hon ge upp.
    Jag fick en ny tid om ca 2 mån, då skulle också en läkare finnas på mottagningen och de skulle hjälpas åt. Men just nu vet jag inte om det blir någon andra gång. Det känns jättetrist och jag har deppat ihop lite. Och tanken på att TVÅ personer ska rota samtidigt lockar inte, särskilt inte när man inte ens vet om det kommer att funka då heller eller om det sen blir så att jag inte kan ha kvar spiralen utan måste ta ut den av någon anledning. Så mycket tjöt och fix utan mening isf!


    Å andra sidan. Om den väl kommer på plats och fungerar bra så är läget under kontroll i fem år.


    Å tredje sidan kan 1000 spänn ligga på nån sjöbotten någonstans om det inte funkar.


    Å fjärde sidan hinner lång tid gå från det att jag köpte den tills dess att jag ev får dit den att jag kanske inte hinner utvärdera om den funkar för mig innan ångerrättstiden går ut.


    Less, trött och less.

  • Parnassia

    MSW brukar väl ha koll på en BF-lista? Hoho? MSW?

  • Parnassia

    Och Vickans möbler är ju jättefina! Finns de på plats imorgon?

  • Parnassia

    Nenne! I vår famlij räknas man som en rutinerad småbarnsförälder om man har förmågan att tvätta bort "ända upp till nacken och ut i armhålorna-bajsar" på sin CV!

Svar på tråden Livets toppar och dalar