• muggles

    Livets toppar och dalar

    Hur vi klarade oss innan tråden känns som samma fenomen som "hur klarade vi oss innan mobiltelefonen" - på ngt sätt gick det fast det var liksom trögare (och tråkigare)

  • muggles

    Det är ju som så att man kan ju googla själv (har jag hört tex på odla.nu om man undrar över trädgård el på systembolaget.se om man undrar över vin, men det går ju så mkt fortare att fråga tråden för där finns alltid ngn expert på trädgård, vin, laxrecept, flödesmätning av navelsträngen, KUB-resultat, barnsängar, antikauktioner, sömnsvårigheter mm. Det enda vi har dåligt med experter på är väl knark va?

  • muggles

    Koko: fast vi var några som kom ihåg att du skulle iväg, du har nämnt det. Klart vi saknade dig! Ja iofs om prog, Bisolvon och trombyl mm räknas som knark så har vi ju experter på det också


    Lappis: vad menar du? Du kan väl visst hjälpa till på vin och laxrecept?

  • muggles

    Lappis: men kan du inte surfa på mobilen?

  • muggles

    Nä om jag skulle ta och svara en surkuk till kund som uppenbarligen tar ut sin frustration på mig som försöker hjälpa honom. Han är väldigt oinformativ med vad han gjort när det slutade fungera och tror att jag kan gissa mig till det. Och när jag sedan ställer 20 frågor så blir han irriterad. Verkligen så att man känner för att hjälpa karlsloken!

  • muggles

    BS: javisst det är läskigt och jag har inte sagt att jag gör det, men jag har hört från andra att det tydligen ska gå (att googla själv)

  • muggles
    kängu skrev 2010-09-08 12:18:47 följande:
    Telis & Mugglan- jag delammade till Ru var sex veckor, därefter bara ersättning.  *vill också vara med i tävlingen*
    Uw, jag vann alltså inte den tävlingen, attans också! Jag delammade ju i exakt 5 mån (jag tror Moa la ner det exakt på 5-månadersdagen för det var hon som inte ville längre).
  • muggles

    Fasen också, jag är nedgraderad från att vara ersättningsexpert! Aldrig får man lov att sticka ut hakan *surar*


    (skojar bara)

  • muggles

    Oupsie: ta inte illa upp nu men jag kan verkligen gå igång på de där hemsnickrade teorierna om att man mår mer illa om man väntar en tjej, att man har "pojkmage" (ngt jag fö hade) osv. Ibland känns det som att allt ont som kan drabba en som gravid tyder på att det är en tjej. Det får mig ibland att se rött. Jag frågade min BM om det fanns ngt vetenskapligt i det här med hjärtslagen och kön och hon sa nej. Och rent logiskt tycker jag heller inte att det kan finnas det. Jag tror mer på att variationerna beror på tex sådana saker som om barnet är aktivt el sover för tillfället i magen när man mäter hjärtljuden. Kanske också storlek på barnet - oftast har ju mindre varelser en snabbare hjärtfrekvens.

  • muggles

    Kängu: ja minsann! Jag är imponerad! Fast sedan kan vi ju ta den där "svära-åt-sina-barn-tävlingen" - där ligger jag rätt bra till också (fast jag undrar om inte Tinga vinner ändå)

Svar på tråden Livets toppar och dalar