• Mrs  B

    Livets toppar och dalar

    Godmorgon!!!


    Sitter och väntar på att åka iväg till jobbet, samåkning idag därav väntandet......


     


    Ore = Ja, när det gäller mat är min man lite lustig.    Han tränar väldigt mycket på kvällarna plus matcher när säsongen är igång men behöver tydligen inte så mycket mat i magen. Han är ALDRIG sjuk eller har mumörsvängningar, det gäller snarare mig   Ja, ja, vi får ser hur det blir framöver. Blir nog jag som står där och lagar mat de dagar jag hinner......  Man skulle kanske ha gift sig med en kock istället......


     


    Nenne= Stort lycka till om jag inte hinner in här i tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mrs  B

    Fru E = Har samma problem här med "döutrymmet" under trappan....       Som det ser ut nu kommer jag vara ledig på onsdagar så jag hör av mig när det kan tänkas bli.

  • Mrs  B

    AM = Silverfiskar har vi tyvärr här i badrummet där nere, så jag ska prova med varmt, kokande vatten för jag tycker de är äckliga.....     Tycker allt ni kan köpa en stuga på Österlen så kan vi hyra den lite då och då.   Körde och spanade lite nu när vi var där på utflykt.


     


    Nu är de första tre dagarna gjorda så nu blir det till att vila upp sig i helgen och förbereda sig så mycket som det går inför komma skall. Ikväll blir det litteratur om Vikingarna.   Härlig kvällsläsning!!! (fast med lite vin i kroppen så kanske det blir ok????   )

  • Mrs  B

    PB = Jaha, det är alltså mjöd man ska dricka och inte vin.   Nja, då vet jag inte om jag vill läsa om de där Vikingarna......    Det passar ju inte riktigt mig....


     


    AM = Stuga på Österlen


    Snaily = Stuga i fjällen


    Låter toppen enligt mig!!!!!!!!!!!!!!!!    Då behöver inte jag tänka så mycket på våra resor framöver......

  • Mrs  B

    PB = Historia är inte riktigt mitt favoritämne men jag vänjer mig nog.......   Återkommer om jag behöver experthjälp!!!!

  • Mrs  B

    Jag hade sugklocka med Max, tre drag, eftersom han fastnade. Han hade handen uppe vid huvudet när han kom ut. Sugklockan var som ett hjälpmedel tillsammans med mina krystvärkar. Tyvärr lossnade den en gång och fick sättas dit igen men ingen skada på Max.

  • Mrs  B

    Kollar in en runda för att se om det har hänt något med Nenne????  Kanske, kanske föder hon barn just nu????


     


    Annars är det full rulle här men har haft en inte alltför rolig helg. Magont igår och huvudvärk hela natten dessutom illamående, "sandpapper" i halsen och allmänt hängig i kroppen.... Anar att det är magkatarr som spökar då det har varit två intensiva veckor på jobbet...... Får hoppas att jag hittar min roll snart och kan varva ner.


     


    Läser ikapp....

  • Mrs  B

    kikki kikki       =när jag väntade Malte gick jag ner i vikt istället för upp och det enda som konstaterades var att organen blev "fastklämda". För mig var det som att ha maginfluensa varje natt, för det var bara på natten som jag var dålig och det började när jag var i 6 månaden.   I början trodde jag det var maginfluensa eftersom jag jobbade på en förskola och där finns sjukdomen då och då men efter ett par gånger och många samtal till sjukvårdsupplysningen och BM konstaterades det som jag skev ovan. Min oro var stor eftersom jag tidigare på året haft mitt MF. Min pappa ringde tom ambulansen men de ville inte ta emot mig om det nu var så att jag var magsjuk.   Jag var många gånger helt utslagen på toalettgolvet. Jag levde på vatten och skorpor, blev sjukskriven när det var fem veckor kvar men sen föddes Malte. Han vägde 3850g och det var inget fel på honom. Hoppas du kan få ett svar om vad det är som inte stämmer!

  • Mrs  B

    PB = nä, inget som hänt nu så det är inget du har missat    Jag väntade Malte 2007 och det var på hösten som detta hände och inget särskilt roligt.....

Svar på tråden Livets toppar och dalar