Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Telis, jag lider med dig men jag kan inte komma med några goda råd för varken Iris eller Astrid har gått att buffa eller vagga utan det bara eskalerar. Iris låg mellan oss tills hon var närmre ett år och då tog vi ett par hysteriska skriknätter då maken "sov" på golvet i hennes rum (alltså sov gjorde han ju knappt...) och det blir väl likadant med Astrid, än så länge ligger hon mellan oss och när hon börjar vifta och fara runt så får man låta henne snutta så att hon somnar om. Ibland har man tur och det går ett par timmar mellan varje gång, ibland blir det en gång i kvarten.

  • BrudSommar2006

    Koko, tjoho, äntligen ordnar det sig!

  • BrudSommar2006

    Vi tryckte i Iris hur mycket mat som helst men inte sov hon bättre på nätterna för det. Hon är helt enkelt inte en sån sort...

  • BrudSommar2006

    Telis, ja någon höjdare är det inte men man vänjer sig efter några år...


    Cicci, oj vad du reser! Vi får ses framöver.

  • BrudSommar2006

    PB, själv kan jag inte begripa vem som kom på att byta ut böjen som ändå var rätt neutral mot den där gubben.


    Här tampas vi med Iris och hennes humör, hon är värre än någonsin och jag vet inte varför, så här illa har det inte varit sedan hon var typ två. Igår när vi skulle hem från mina föräldrar så ville hon inte åka hem och det slutade med att vi fick släpa ut henne till bilen, med gemensamma krafter hålla fast henne så att vi kunde få fast säkerhetsbältet och sedan somnade hon i bilen på väg hem. Då hade hon inte sovit eftermiddag för maken glömde sätta på henne sovblöja och då skulle hon upp och gå på toaletten och kissade ner hela golvet och sedan passade hon på att bajsa i trosorna när hon ändå höll på. Sedan ville hon inte försöka sova mer. Så idag ville vi vara noga med att hon faktiskt sov efter lunch för att slippa samma utbrott idag, det syntes på henne att hon var trött. Nu skulle hon absolut inte sova eftermiddag, absolut inte ha blöja och det slutade med att hon skrek, sparkade och slog efter oss och vi fick släpa upp henne till sängen och hålla fast henne för att få på blöja och hålla ner henne i sängen för att hon inte skulle ge sig på oss. Sedan helt plötsligt skulle hon ha napp, flaska välling, nalle, täcke alltihop och så somnade hon. Bah.

  • BrudSommar2006

    Är det bara här det hällregnar något helt otroligt?


    Hej AM, skönt att ni haft det bra! Regnar det galet mycket hos er också? Tänker på Sommarkrysset.


    MSW, har ni gjort/sett något roligt?

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne, så du är här fortfarande!


    Piggelin, jag är så avundsjuk att det verkar gå så bra för alla att köra blöjfritt. Visserligen går det inte jättedåligt för oss heller men bajsar gör hon i trosorna en gång om dagen och vissa dagar kissar hon på golvet typ fyra gånger fast man frågar hela tiden om hon är kissnödig men neej då. Blöja på natten kommer det definitivt att dröja innan vi slutar med. Kul att det gick så bra att byta säng! Iris fick vi byta innan hon fyllt två med för hon var så stor men jag minns att det gick jättebra, hon var tveksam första natten men redan andra dagen konstaterade hon att hennes gamla säng, som vi inte tordats montera isär utan som stod bredvid fortfarande var för småbarn, sedan var det ingen tvekan.

  • BrudSommar2006

    Jag har inte läst ikapp ännu så med risk för att det här hamnar väldigt fel så vill jag ändå säga JÄVLA UNGE som efter fem veckor utan blöja fortfarande säger nej mamma, jag är inte kissnödig, jag behöver inte gå på pottan, bara för att ställa sig och kissa. Massor. Hela golvet fullt. Flera gånger varje dag. Här har vi den första tonåringen med blöja in the making. Usch.


    Nu ikappläsning, ursäkta att jag bara vräkte ur mig så där, ser att PB är lite nere, viktigare än mitt.

  • BrudSommar2006

    På sidan 109 skrevs det om extra grötportion innan läggdags så jag hastade genas ut i köket och tryckte i Astrid lite. Får se om det blir som för Telis att det inte gör någon skillnad. Nu fortsätter jag ikappläsandet.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag har heller ingen aning om det där med att magen sjunker.


    Cicci, jag erkänner att jag klagar på Iris, visserligen älskar jag henne men jag tycker att hon är rätt jobbig och jag ska erkänna att när vi bestämde oss för att skaffa barn hade jag inte en susning vad det skulle innebära!

Svar på tråden Livets toppar och dalar