Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Cicci – ja en promenad blir det garanterat i kväll, nu när solen skiner igen. Det regnade ju konstant mer än ett dygn här förut. Och en färdknäpp på det. Och kanske dags för disco fever igen här? Det kanske var för tidigt sist...

  • nennesjuttioåtta

    PB -jag hade gärna sluppit någon hinnsvepning om jag var säker å att det skulle starta av sig själv. Men med tanke på min mamma som gick ver 3 v, syrran 11 dagar och där det kunde slutat illa för båda två om de inte blivit igångsatta så vågar jag inte chansa och låt tiden ha sin gång. 


    Telis – De sätter igång här först om mor och barn mår dåligt, säger de iaf, men de har väl säkert en gräns på 42+ nåt antar jag. 


    AM – jag försökte känna själv jag med, men kände ingenting heller, men når ju inte heller lika långt in (kände mig som en sumobrottare med handen i syltburken), men borde ju kännt om jag nuddade den, tycer jag. Så jag trodde det var för att den fortfarande är vänd bakåt och omogen, hoppas att det är som du säger istället, utplånad. Vad fult att hinnsvepa dig i smyg!


    Lappis – äh, vi håller koll på sånt åt dig, så kan du fokusera på annan svepning eller smuttning på polarn Roger Mooooore. 


    //Tanten med den stora magen Gofisarna! 

  • nennesjuttioåtta

    Piggelin – übermajorska, hehhehe förlåt, såg någon bastant Grus-Britt som tagen ur Pondus framför mig ACHTUNG!!!

  • nennesjuttioåtta

    nu har jag plockat av alla svarta vinbär *pust* blev säkert 


    4 dl.


     


    Men mazarinerna blev jättegoda iaf, men det var meckigt. 


    Lunagardeb – messmör? Är det laxerande? Ååh så gott med messmör!! Snigel – du om rör dig i såna sammanhang – har du ätit kolbotten? Tunn pannkaka (av kornmjöl och vatten) med messmör och stekt fläsk? Himmelskt utomhusmat! Inte lika stabbigt som kolbulle.


     

  • nennesjuttioåtta

    Snigel igen - smittar katter springmask då, eftersom hundar inte gör det? Inte för att det är aktuellt nu men br att veta. Förresten äter hon som en stövare för tillfället, men eftersom hon inte äter sina byten (inte ens dödar dem...) så tror jag inte hon fått mask. 

  • nennesjuttioåtta

    Snigel – annars får jag bjuda dig (er) på kolbotten efter en tur upp på närmsta topp här (säkert 200 m ö h) med Pricken och Lilla Snigel

  • nennesjuttioåtta

    Ore – urk. Scheisse. 


    Passion – komsi komsi!!!!

  • nennesjuttioåtta

    PB – ta tåget!


    Luna – jag blev så förvånad att jag inte kände den alls, annars vet jag ju vars de sitter... Och jag satt på huk, så jag borde känt den i normala fall men nu var den nog uppe vid halsmandlarna. Nu är ju jag portad från MVC så det är förlossningen alt spec-mödravården som jag ska till nästa gång och de borde ju kunna peta. Fan, jag som ville komma igång av mig själv, men kunde jag inte bli gravid själv så är det väl inte så konstigt att jag inte kan sätta igång en förlossning av mig själv heller. Jävla skitkropp.

  • nennesjuttioåtta

    Ore – vad skönt att du och mamma kunde umgås som vanligt folk igen (hyfsat). Hoppas det håller i sig!

  • nennesjuttioåtta

    AM – väskan är packad, och ja, jag tror på dig.


    unagarden, så du menar att den var där men att den inte kändes för den var stor?

Svar på tråden Livets toppar och dalar