• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Jösses vad ni skrev här igår?!!! Tänkte först inte läsa ikapp men nu har jag snabbskummat igenom iallafall. Vem kan låta bli?

    Sweet - welcome home men himla tirst att det ska kännas så jobbigt att komma tillbaka till arbetet . Har varit inne på din blogg och kikat på de underbara fotona från semestern. Ser ut som ni har haft det riktigt, riktigt härligt. Hoppas ni hann vila upp er och inte enbart åka runt och hälsa på folk. Och gällande era katter så vet du vad jag tycker ... att de är helt UNDERBARA! T o m maken som normalt sett är lite skeptisk till djur blev sugen.

    MSW - grattis till huset! Kan du inte berätta lite mer (till en som ständigt tittar efter hus).

    Telis - grattis till både vinkväll och bajsblöja !

    Cicci - ahhh så jag kom in på sid 9. Fast jag var inte så aktiv i början och tyckte nog att ni var lite väl galna här inne men sen blev jag fast. Och hemma hos oss är det maken som har blixten .

    Ego - idag ska vårt ärende upp i nämnden. Håll tummarna!

  • Lapinette

    smint - nej det tar visst en vecka, förstår inte varför men jag antar att de ska skrivas lite papper som sedan ska skickas ut till oss. Sen är det bara att sammanställa "mappen" vi fick att Adoptionscentrum och skicka in alla uppgifter till dem och invänta ett möte för att disktuera land etc. Har hört (läst på FL) att det också brukar ta tid (att få till mötet) men det spelar liksom ingen större roll eftersom vi står i kö under tiden och ändå inte kommer att få något barn så där bums.

  • Lapinette

    Telis - jag kommer att sända iväg ett mail och fråga till vår Soc.dam. Det är något protokoll som ska skrivas och det görs normalt 8 dagar efter deras möte. Byråkrati!

    smint - de kortaste köerna ligger på ca 3 år och vi har stått i kö i drygt 2 år ... den enda kön som ev. kan gå fortare är om vi väljer ett barn med "special needs" från Kina. Så vi har inga förväntningar om att få ett barn i år ... förmodligen inte ens nästa år. För köerna jag pratar om är för att få skicka iväg papper till det landet man står i kö. Sedan blir det ytterligare väntan (olika beroend på land) innan man får åka och hämta sitt barn.

  • Lapinette

    AM - du valde din sida med omsorg, eller hur ! Själv valde jag 9 då det är mitt lyckonummer ... fast vilken jäkla tur hade jag med barnkarusellen?!!

  • Lapinette

    Är inne och läser på gamla tråden och redan i inlägg nr 2 från mig så nämner jag adoption!

  • Lapinette

    nenne - så det blir till helgen??!!

  • Lapinette

    Jag kom in på sid 9 och på sid 10 skriver jag om att jag inte tar det för givet att jag kan bli med barn. Känner flera vänner bla, bla, bla ... adoption. Sen någon sida senare skriver jag till Cicci:

    Min man är nog mer den som har varit övertygad om att han vill ha barn. Jag hade ett alvarligt samtal med honom redan det första halvåret vi var tillsamman om det här med barn. Om han kunde tänka sig att stanna med mig även om jag inte kan få. Tar inget förgivet utan hoppas bara att vi kan.

  • Lapinette

    mugglan - har alltid haft den insikten ... att man inte kan ta det för givet.

  • Lapinette

    nenne - jag har ju sagt att det blir på fredag eller lördag !!!! Som sagt, nu är det såååå nära!

  • Lapinette

    Cicci - vad härligt! Nära och allt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar