Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    lunagarden – Jo tack, större har det mesta blivit.


    Snaily - ja ungefär. 


    sv.wikipedia.org/wiki/Kolbotten_(maträtt)


    sv.wikipedia.org/wiki/Kolbulle


    Jag har hört att hinnsvepning kan göra så man bara får pinvärkar också, mena tt man inte öppnar sig. Alltså ingen verkan bara värkar. Men vad vet jag. Jag hde hoppats slippa men nu vill jag ju träffa filuren i magen so bad!

  • nennesjuttioåtta

    ooh inverterad tuppkam blir det då, om man rycker bort silvertejpen med päls sen. Fatta vilken cooling ni skulle ha i kvarteret. Antingen det eller häcklad för livet. Stackars kissen. 


    Snaily – åååh jas spolmask. Men vad skönt att veta, att man slipper skylla på katten sen om det äckliga drabbar en. Min kollega "the thing" hade inga problem att tala om hur det var med de där maskarna, hu skiten såg ut, hur de smittades, eftersom hon aldrig blev av med dem och satt ständigt i telefon med vårdcentralen om nytt recept på medicinen (detta berättade hon efter att vi delat en mandarin, om ni minns...?)

  • nennesjuttioåtta

    snigel – så ni HAR fästingar där iaf, trodde de inte kommit så långt alls. Vi har sånt där guckelimuck i nacken på Nancy men tror inte de gillar hennes päls (tät och blank) för hon hade ingen alls i fjol och då hade vi inget medel öht. Hittade dock en som kröp på hennes halsband. Sånt där har man ju varit förskonad från hemma också men de kommer ju dit med de där jävlarna.

  • nennesjuttioåtta
    snaily skrev 2010-08-19 19:42:15 följande:
    Guuuuäääää! Blä! DET kallar jag sadistiskt!
    ja så här i efterhand är jag inte förvånad eftersom hon saknar något. Hissen går inte ända upp, man plingar på men ingen svarar, det finns inga muffins i korgen och hjulen snurrar men hamstern är död för länge sen. Det blev som på film, hela jag frös till is med en halväten klyfta i munnen och en annan i handen. 
  • nennesjuttioåtta

    snaily – det är mest kolbulle som gäller hemma också, men jag gillar kolbotten bättre. Tror det är mer runt Särna/Älvdalen som de äter kolbotten. 


    Flötgröt, det var nytt, hhahaha 


    Koka upp grädden med smöret. Koka grynen en stund i grädden och vispa sedan i vetemjölet. Låt gröten koka sakta under omrörning 8 -10 min, tills den simmar i flott. Salta och sockra.


    Serveras med kanel till.

  • nennesjuttioåtta

    Det här är också gott: 


    Misuklimp - Klimpar görs av en smet gjord av mjölk, vatten, ägg, vetemjöl och salt. Klimparna kokas i vatten tills de flyter upp. Vattnet silas av och smör, messmör, grädde och eventuellt lite socker tillsätts. Det kokas till en sås som äts till klimparna. Äts med smör och messmör.

  • nennesjuttioåtta

    nu är det snart Ernst! Sen blir det promenad. Och så ska jag massera bröstvårtorna tills de är eldflames hela tuttarna. That will do it, I think!

  • nennesjuttioåtta

    åh fy faaan, maken älskar surströmming men jag kan itne umgås med honom på flera dagar om han ätit. Det luktar ju i håret, av kläderna och även om han duschat och bytt kläder så fortsätter tortyren med rapar och fjärtar som definitivt står i ett helt annat artilleri än mesig bulldegsmök. 

  • nennesjuttioåtta
    kängu skrev 2010-08-19 19:53:20 följande:
    Nenne, fy faaan vad äckligt med mandarinen *springer in på toa och ulkar*
    hahahah sorry, vilken tortyr för dig här ikväll!

    Snaily – man kan ha klimp i köttsoppa också, gött!!! Men då skippar man messmöret, hehehe! Ska jag sätta en tallrik flötgröt vid utgången eller vad funkar bäst? För lyssnar på oss gör hoan då inte. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar