Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Vi har bra väder här och vad jag förstår varmare än ni har. Idag har vi varit ute och ätit lunch utan barnen, första gången vi haft barnvakt till Astrid, det gick bra. Fast vi tog lunch istället för middag eftersom hon är väldigt grinig och vill ligga och snutta mycket på kvällarna än så länge, men snart så!

  • BrudSommar2006

    Iris bakar pepparkakor med sin mormor, hon har tjatat och tjatat om att få göra pepparkakor så nu har de hållit på i två dagar.

  • BrudSommar2006

    Ikväll tänkte vi åka en vända men då tar vi nog med oss Astrid, fast Iris slipper vi i alla fall.


    Apropå pepparkakor så är det Pippi Långstrump firar jul på tv så julstämning kommer från alla håll här!


    Annars känns det verkligen att det är höst nu tycker jag. Fast djuren går ute fortfarande och fast här inte finns några gula löv på träden än.

  • BrudSommar2006

    Astrid kämpar och kämpar på golvet men det går segt med att lära sig krypa. Hur går det för er Vickan?


    AM, jag har missat hur det går för er med gåendet?

  • BrudSommar2006

    Jag har inte ens tänkt på att det är fredag men det är det ju! Fast för vår del är det nästan lite sorgligt för det betyder ju att vår vecka här nere är nästan slut.


    AM, aha, Hektor har lite annat för sig än att lägga onödig tid på att promenera runt hör jag. Vad händer på 18-månaderskontrollen?

  • BrudSommar2006

    Undrar hur det gick med Snorkis fika. Jag tänker hela tiden på att tråden är som små gubbar som sitter på ens axlar och hejar på. Jag tycker att det är helt fantastiskt beskrivet. Fast det hjälper kanske inte när man verkligen är i botten.


    Har varit ute i mörkret med skrik-Astrid och köpt tavla till hennes rum. Vi köpte en till Iris förra året eller om det var två år sedan.

  • BrudSommar2006

    AM, Hektor har uppenbarligen många talanger!

  • BrudSommar2006

    Snorkis, jag röstar också för nya byxor om du vill slippa mammabyxorna, några billiga par för att klara tiden emellan liksom. Skönt att höra att fikat gick bra i alla fall. Jag gillar också när det är dags för ny almanacka!


    Idag har vi åkt runt på en del saker som min mamma föreslagit och inte med något jättelyckat resultat. Först skulle vi på öppen gård och titta på korna, bara det att den bondgård mamma pratade om var helt stängt, av en slump lyckades vi åka förbi rätt gård senare. Efter det skulle vi åka till hamnen och titta på räddningsbåten för den skulle man få gå ombord på hela skördehelgen. Fast inte fanns det någon båt i den hamnen så det fick vi skippa. Antagligen har de flyttat båten till någon större hamn över helgen men efter att ha försökt leta på nätet nu i eftermiddag har jag inte lyckats hitta var. Sedan skulle vi till bageriet för där skulle de sälja bröd och man fick ta så många limpor man kunde bära i en påse med en hand för om det nu var 100 kr. Men inte hade de någon sådan drive och när vi kollade igen med mamma så sade hon att men vad konstigt, grannarna hade ju varit där. Bara det att det var ju några år sedan visade det sig... Igår letade vi efter en höstkrans att hänga på dörren hemma och mamma skickade oss till en hantverksbod hon sade hade mycket sånt. När vi kom hem utan kom hon på att det nog hade varit en speciell julmarknad när hon varit där och kransarna hade sålts av någon i ett stånd utanför... Jaja, man har lärt sig att inte gå på vad min mamma säger i alla fall, utan att ha läst det själv.

  • BrudSommar2006

    EA, vad trist med motorcykeln och förmiddagsfikat!


    Vad mer nu då, hm, bredband och datorer kan jag ingenting om.


    Usch, nu är dagen nästan slut och imorgon åker vi hem. Alltid lika trist när det är dags för hemfärd. Maken har tagit fram öronproppar för att klara hemfärden med Asrid i bilen, själv tycker jag så synd om henne och ser fram emot att hon ska bli lite äldre så att man kan underhålla henne mer i bilen så att hon inte ska skrika så hysteriskt. Tror att hon skrek i fem av de åtta timmarna det tog ner...

  • BrudSommar2006

    Dagens namnsdagsbarn har ju båda blivit populära nu, det finns flera stycken av varje på Iris dagis.

Svar på tråden Livets toppar och dalar