Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Nästa klargörande i sambons polisdrama, lyssna nu;

    Det där felaktiga numret de knapade in...det visar sig nu att det personnumret tillhör butikschefens bästa väninna. Observera genuset där.
    Det är HON som polisanmält min sambo. Och hur kan hon ha gjort det då?
    Jo, för butikschefen har berättat för henne att "jo du, det är en som har hyrt filmer hos oss på ditt personnummer"....

    Sambon pratade med dem idag.

    Men alltså, det är ju NI som har gjort fel här, inser ni inte det!

    Nej. Vi gör aldrig fel.




    Vilken fars!

    Det jag är väldigt sugen på att få veta nu, är vad egentligen polisen har att säga om hur de missköter sitt videofilmsuthyrartillstånd...

    ...eftersom du i en kassa ALLTID är tvungen att verifiera medelst ID när du använder en kunds personnummer för köp. Alla de som låter en själv skriva i sitt perssonnummer på en slip och inte tar leg, begår alltså ett rätt grovt fel. Eftersom det då GÅR att bara rabbla vad nummer som helst.

    Jag blir helt matt.

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-26 20:16:07 följande:
    pb - så klart detta måste reda ut sig men det tragiska är att ta polisens tid i anspråk till något så otroligt korkat.

    Ja och VÅR tid! sambon hade ledig fredag imorgon och vi kunde gärna hittat på något roligare med vår dag innna sonen kom hem från skolan. Typ tid bara vi två tilsammans.



    Jag tror jag också behöver en konjak.

    *Hämtar hela flaskan och ställer fram*

  • passionsblomman

    Än är det ju egentligen ingen anledning till panik, hon har -om hon fortfarande håller på, haft värkarbete i ca 32 timmar nu då, och med mina knappa 30 timmar fick jag ju veta att jag haft en "drömförlossning enligt skolboken" inte minst för att var förstföderska då de räknat med mycket längre tid för kryststadiet. 

    Och får man epidural stannar det ju ofta av så man sedan får värkstimulerande dropp. Det fick jag. De tog också hål på hinnorna och ökade droppet när de såg att det var mek färgat fostervatten :alltså att han hade bajsat i det, Det är inte alls bra. Ändå var brådskan inte värre än att det från det tog 3 timmar ytterligare.

  • passionsblomman

    Sweet, helt ritkigt! Bra skrivet där!

    och detta med prestationen, det är väl för att folk älskar att berätta om duktiga kvinnor som fött snabbt, utan bedövningar och gärna helt själva, utan någon som helst hjälp. Helst på hallgolvet, skrattandes medans bakar sockerkaka och pratar i telefon, broderar korsstygn och kör lite yoga.

    Sedan, väl hemma, så sköter mamman barnet så naturligt men låter ändå pappan vara med på sitt sätt och sina villkor och kan släppa kontrollen och bevisar att de inte är några rabiata hönsmammor med ägandebehov. Det visar de vidare ännu mer prov på när de får alla besök, för då får alla som vill när de vill hålla barnet utan knot fårn modern.. Hon bjuder på hembakat och svänger ihop lite mat, fin i sitt rutiga förkläde, lika smärt som innan-om inte mer.. Och öm, det är hon bara i den milda blickan, icke på något annat onämnbart ställe.

    Hon ammar självfallet på regelbunden basis, men inte så barnet blir bortskämt och endast när matbehov föreligger. Sugbehov och snuttande tramsas icke med och sover, det gör barnet sött, alldeles ensam i sin egen hembyggda vagga-den har modern gjort redan i träslöjden, eftersom hon alltid vetat sitt kall-att bli en god mor.

    Själv sover modern nästan inget, ty hon stiger varje morgon upp första v alla och lagar en kunglig frukost åt sin man och njuter den själv stilla medan hon ser -med samm ömma blick på sin make. I tystnad givetvis, så han får njuta sin tidning ifred, innan en krävande arbetsdag tar sin början.

    Under dagen städar modern undan, bakar matbröd, putsar fönstren och tvättar tvättkorgen tom.
    Alltmedan hon soligt och varmt trallar med sitt lilla barn-som nöjd och rosenkindad ler från filten på golvet.

    När maken kommer hem, står middagen precis severad-hemlagad såklart.
    De umgås i trevnad runt matbordet och Far leker en syund med den lille. Sedan stökar mor undan i köket, badar sin knubbigaavkomma ibaljan-självklart fortfarande trallande. Barnet somnar sedan, rofyllt vaggad, och vid var sida av bädden står far och mor med huvudena ihop, blickande ömt på varandra och sitt underverk.

    Någon dator, har kvinnan inte och inga kvällskonjaksdrickande trådvänner heller.

    Stackars jävel!

  • passionsblomman

    Jag hae turen att sonen hade sina första "äta själv upplevelser" sommartid. Då åt vi konsekvent ute på altanen. Han iförd så lite som möjligt. Sedan var det bara att ta fram vattenslangen efteråt. Eller högtryckstvätten.

    -fast inte på sonen då , bäst att tillägga...

  • passionsblomman

    Om jag går upp och kikar på "Five days" en liten stund, tror ni att Nenens rapport kanske kommit då när jag kommer tillbaka?
    bara för att jag ska missa själva -taddaaaa:et- ?

    Jag provar.

  • passionsblomman

    WAAAAAAAAAAA!!! Jag SA ju att det skulle komma rapport ifall jag lämnade datorn!

    HURRA!!! Välkommen Prickan!
    Men vad hände? Nennegumman, hjärtat, hur ÄR det och vad har de behövt göra med dig?

    Ja tack, jag vill också ha champange!

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-08-26 23:14:46 följande:
    passionsblomman - kunde du inte ha lämnat datorn llllllliiiiiiiiite tidigare !!!!

    Ja, se där. Det är mitt fel! Jag skulle inte bara ha sovit i förmiddags, utan hela da´n. Då hade detta jobbiga aldrig hänt.
    Hur s vi nu, kvinnor är bra på att lägga på sig skuld eller hur var det?

Svar på tråden Livets toppar och dalar