Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Detta erbjudande "Graviditetsgarantin" som våra patienter döpt den till, gäller under förutsättning att kvinnan är under 39 år och inte gjort någon IVF-behandling tidigare (för utförligare beskrivning se under länken Priser.)

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-08-23 13:21:47 följande:
     
    huden alltså, tror inte det är någon Prick på väg ut den vägen (hoppas inte det! )
  • nennesjuttioåtta

    muggles, ja fast den flytningen jag fick var mer som hudlotion. De jag har haft idag har varit mer vattniga (sorry!!!!!) men inte alls så rikliga som vanligt. 

  • nennesjuttioåtta

    PB – härligt att den kom fram! Imponerande att ni fick den på plats (någon lemlästad?), synd att ni hamnat på kissens dödslista bara. Men sov med ett öga öppet i framtiden så ska nog det här gå bra. Gillade hon inte Nancys gdis?!!??!  


    Frullan – Nu förstår jag mer hur och varför det blev som det blev med väntan på Roffe! Kramar! Men, hörru, är det syskonförsök på gång nu igen alltså?


    AM – den där länken såg jag på aftonbladet också men blev arg av bara rubriken så jag totalignorerar den och KOKAR av vrede men hoppas att de någon gång kan stoppa den förbannade teorin i röven på någon som tror på de få se om de blir stressade av det med infertilitet som följd.


    hhehehe, magbild i bloggen, maj goooddd konstigt att magen spricker?!?!? 


     

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – ingen fara, hahaha!


    PB – inboxar dig Gött att hon tog godiset, då är ni snart sams!!


    AM – ja, vi har tagit några i motljus men jag har inte orkat fixa dem ännu och är så där halvnöjd med dem, får se om vi tar flera. Om vi hinner (pah!)...


    Snaily – kattmaten, vår sort var itne med. Vi har James Wellbeloved. Ska visst vara bra, enligt uppfödaren. Har masserat vaderna, maken har inhandlat hallonbladste men han ville jobba i morgon med så jag får inte dricka det förrän då

  • nennesjuttioåtta

    luna – du är inboxad


    Klockarbol, jäklar 12 dagar kvar till bröllop, iiiih!!! Var rädd om foten!!

  • nennesjuttioåtta

    september – tror inte att din oro gör varken till eller från! Mer än för din egen skull (och makens.. ) Hoppas att du kissade snett, och att din magkänsla är fel. När är det VUL?!?! r det den HÄR fredagen?

  • nennesjuttioåtta

    ååh vad tiden segar sig långsamt för dig!!! Här blir jag snarare "NEJJ, nu har det gått en dag TILL!". Inte för att det gör dig gladare.

  • nennesjuttioåtta

    och du är också inboxad (trodde jag hade tvingat på alla adressen, hahah!)

Svar på tråden Livets toppar och dalar