Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Tack AM!
    Jo, jag har följt ett gäng mattor senaste dagarna och insett att jag inte ska köpa mina på mattaffären där jag köpte de jag köpte i höstas. Dem är jag dock så nöjd med -allihop, att jag inte ångrar det. Den här hoppas jag ju nu ser ut som jag tror. Då blir den precis perfekt. Och i butik skulle den kostat ca 5 ggr så mycket.

    Att sedan utgiften var oläglig nu-tja, det är bilen med-men mattan är åtminstone rolig.
    ALLT gott i mitt liv kan inte vänta och vänta medan skit-grejorna kostar och kostar. Visst?

  • passionsblomman

    Ooooh! Ser verkligen fram mot Nennes trådcomeback! -Pricken håll dig lugn, så mamma hinner skriva!

    AM, jag vill veta! *nyfken som tusan på jobbet*

    Själv håller jag på att försöka författa personligt brev och CV åt min sambo. Bråttom är det också. Och jag som behövde AM´s hjälp för att få ihop mitt eget!

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-08-30 16:26:01 följande:
    PB - hejar på din sambo något alldeles och hoppas att han hittar en VETTIG arbetsgivare!!!


    Jag med!!!

  • passionsblomman

    OMS, gissar att du är lite trött av dagen just nu.

    Men vad BRA att det är solklart och på bordet och att det verkar finnas resurser omkring er. Du har ju levt hela dotterns liv fram hit, med beteendet, men utan diagnos och utan det stöd som diagnosen öppnar för. Alltså borde vägen framåt kunna innehålla fler verktyg i lådan för både dig, din dotter och andra i hennes närhet.

    Grattis till bra bemötande och vettigt folk! Det är ju guld värt.

  • passionsblomman

    AM, nu blir jag ju ännu mer nyfiken! Berätta berätta berätta! Efter er lunch då...

    Ore, jag tror också du gör klokt i att söka annat och att ha en mentor är kanon.
    -Vilken jobbsökarvåg som väller fram hörni!

    Frullan, Igår skrev jag hela eftermiddagen på min sambos CV och personliga brev. han behöver hjälp med sådant eftersom han är både ovan vid datorer och dessutom dyslektisk. Formuleringar är inte hans främsta styrka.
     
    Konstigt nog tycker jag själv att det är lättare att formulera åt honom än åt mig. men det är kanske rätt naturligt egentligen.

    Jag hoppas nu så innerligt att han kommer till intervju, får en anställning OCH får en av platserna som deltidsbrandman. Med det upplägget på sitt liv, kommer han att vara en väldigt nöjd kille-bara jobbarkompisarna är bra.

    Vad videobutiken anbelangar så har han gått in där och meddelat att han omedelbart vill få sina uppgifter raderade ur deras register. Tack och adjö.

    Mugglan, endast toapapper och det övriga som ska dit i toan. Detta sedan en kille som jobbat som rörmokare berättat livfullt om vad det nästan alltid var som satt och pluggade igen när det bokstavligen sket sig.
    Och jag har dessutom själv fått sanera ett badrum på enbutik där chefen aldrig lärt sig det där. Det var BAJS i vätskeform över hela det badrummet och ut där vi skulle arbeta.
    Jag tror de andra tjejerna slutade kasta OB i toan efter det.

    BS, nej ingen tant. Jag hoppas nästan den inte kommer tills imorgon, för jag vill gärna få prata ordentligt med gyn och få uppkollat saker och ting innan nästa IVF.

    Vad var det mer nu då....

    *postar*

Svar på tråden Livets toppar och dalar