Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    AM, vad kul att ni kommer iväg i alla fall och vad snällt av barnvakterna! Hur har det gått i natt?


    God morgon alla förresten!


    Gäsp, Iris vaknade kl fyra och kl sex för att kissa och som vanligt är det bara mamma som får följa med. Det och så Astrid som ska snutta till och från gör ju att det inte blir många timmars sömn för mig och så har jag så svårt att somna om varje gång också. Maken däremot får ju alltid hela, ostörda nätter och det är inte utan att jag börjar tycka att det är lite orättvist när man själv går på knäna men jag har å andra sidan inget förslag på lösning heller.

  • BrudSommar2006

    Sitter och funderar på hur man skulle kunna få fast åkpåsen så att den inte glider ner hela tiden men kommer ingen vart med lösningen på det heller. Är nog för oföretagsam för att börja sy om drastiskt också.


    Synd med nobelpristagarna i år förresten, sitter fortfarande och tänker på det, en är skraltig och kanske inte kan komma och ta emot sitt pris av den anledningen och en sitter fast i Kina och kan inte ens kontaktas.

  • BrudSommar2006

    AM, vad tidigt han går och lägger sig? Hoppas att det går bra hos barnvakterna i alla fall.


    Iris har nattblöja fortfarande men märker hon att hon behöver kissa så vill hon gå på toaletten i alla fall. Om vi kunde få henne att sluta med flaska vatten i sängen skulle hon gissningsvis kissa mindre men vi var glada att vi lyckades bli av med vällingen i alla fall.


    Lapinette, jag förstår att du är inne och kollar köplats hela tiden, det är lite så med Astrids köplats till dagis för vår del men det är ju på en helt annan nivå.

  • BrudSommar2006

    Maken får ju inte hjälpa Iris med något nästan på dagarna heller utan att det först blir bråk så det är ju inte så konstigt att det inte fungerar på nätterna heller. Då vill man ju absolut inte att Iris ska bli på dåligt humör och börja illtjuta som hon jämt gör annars.

  • BrudSommar2006

    Stor kram till Snigeln, vilket dunderskräp att allt detta ska hända alls och i synnerhet samtidigt och just nu.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne, har du varit på koll eller ska du?

  • BrudSommar2006

    Hm, jag tror Astrid håller på att växa ur storlek 80, det är lite tidugare än jag räknat med. Får börja inventera storlek 86 nu tror jag så jag vet vad som måste kompletteras. Synd på de två fina overaller i 80 jag har hängandes här,  fast ytterkläder brukar iofs vara rätt rymliga så det kanske kan gå ett tag i alla fall.

  • BrudSommar2006

    PB, jag funderade på om 'porchez skrev mer men tänkte skriva mindre?? Eller så var det ironiskt?


    Tinga, angående Elise så var det väl du som sade att det ofta kom ett bakslag efter ett visst antal dagar? Det verkar ju stämma här också.


    Astrid är jätteförkyld nu igen, stackarn.

  • BrudSommar2006

    Tidigare har jag förmodligen inte tänkt på det men nu ser jag små söta adoptivbarn överallt tycker jag.


    Igår på Iris 4H-lekis blev jag verkligen irriterad, det var svinkallt och blåste, fast Iris hade ju bra kläder och jag själv kunde stå ut, men de får vara upp till sex barn i gruppen, just nu är de fem. När de åker häst o vagn får två barn följa med åt gången och de andra får vänta på sin tur. Iris blev så klart sist och fick åka själv med ledaren medan de andra som var klara gick hem. Fast igår drog hon iväg alla barnen på värsta långturen så det blev inte Iris tur förrän tio minuter efter att hela timmen skulle vara slut, dvs de ska sluta fyra men då satt vi fortfarande och väntade på att hennes aktivitet skulle börja. Det är ju rätt segt att peppa en trött Iris i över en timme på att det ska bli kul att åka, oftast har hon ju tröttnat långt innan dess och ligger på en bänk och vill hem. Sedan var det så kallt för stackars Astrid, innan Iris ens fått börja åka satt hon och grät och skrek i vagnen och ingenstans kan man ta vägen. Att gå runt med en ledsen, skrikande bebis som skulle behöva få komma in i värmen och få snutta lite är verkligen vidrigt och får stressnivån att öka någon otroligt... Idag är Astrid så klart sjuk, hela natten har hon sovit oroligt och varit täppt trots näsdroppar. Jag vet att en familj slutat redan för de tycker det här väntandet varje gång är så dumt och jag börjar känna likadant.

  • BrudSommar2006

    Här bakar vi aldrig heller för ingen av oss ska äta sånt. Det är jäkligt tråkigt för Iris tycker att det är så kul att baka men hon ska verkligen inte äta sånt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar