• muggles

    Livets toppar och dalar

    Aleta: ja jag förstår att han var fin. De är ju liksom klara i anatomin el vad man ska säga i v10 om jag förstått saken rätt, då har väl alla organ och lemmar bildats. Man tror ju inte att det är så tidigt... Har ni gett honom ngt namn? Du får sluta berätta om det blir för jobbigt.

  • muggles

    Parnassia: det löser sig som kärringen sa som sket i Valhallabadet! (men förstår om du är trött!)

  • muggles

    Aleta: vad fint! (med askan) Du kan väl skriva med det i ditt testamente?


    Lappis: påminn mig - adopterade din bror till slut el hur blev det?

  • muggles

    Aleta: hoppas du inte tycker att jag snokar för det är inte min mening. Jag är bara berörd av ert öde... Det måste vara så tungt så tungt (gråten i halsen)

  • muggles

    Jag har hört talas om folk som gjort pannkakor på infryst bröstmjölk. Typ "varför ligger den här och skräpar i frysen - vi gör åt den istället!" Det ni!!! Men det kan vara en skröna också. Ni vet jobbarkompisens kompis osv.


    Nennebäst: VUL har jag ingen aaaaning om ännu, det får lösa sig. I värsta fall blir vi 1000 pix fattigare men det är ju själsfrid värt som vi vet (men fyttirackarn för att betala 1000 kr och få veta att det är tomt därinne ). Vaddå beundransvärd inställning - var hittar du den någonstan??? *tittar mig omkring*


    Vickan: välling/gröt - är inte det "same shit but different name"?!


    Äntligen klar med kurssliderna (tror jag ja, tills jag gjort övningarna imorgon och inser alla ändringar jag måste göra. suck). Ringde hem och fick veta av min kära mor att Moa precis somnat(!). Men väck henne då människa!

  • muggles

    Gomorrrrron gomorrrrron gomorrron det är Weiron i ottan!

  • muggles

    Jag gick på toa och såg en liten blodfläck i trosan, sedan när jag kissade kom det blodblandat kiss


     


    ... som tur är var det bara en mardröm. En mardröm som fick mig att vakna innan klockan ringde (och de som känner mig vet att det händer inte ofta!)

  • muggles

    Omsan: herregud vad du har det kämpigt nu! Vad läskigt det låter med dina sjukdomar, att de inte riktigt kan diagnosticera dem och att du inte har fått behandling än. Hoppas så att de hittar rätt snart! Och så dottern och gräl med maken på det Många många kramar!


    Hattis: jag hade inte fattat att ni bara hade prickat några få gånger på det året ni försökt bli gravida, jag trodde ni hade försökt pricka varje månad, men då förstår jag att du tycker du har ganska lätt att bli gravid. Men du kanske har ännu lättare om nu medicinen verkar? Hoppas verkligen att den gör det, för det låter rätt jobbigt att må så dåligt


    Jag tror faktiskt att jag kan få till ett VUL via vanliga landstinget med tanke på mitt MA, jag ser inte hur de kan neka. Och bara man kommer fram till gyn på Sahlgrenska så är min erfarenhet att de är väldigt bra, kruxet är att ha rätt tel.nr (men det har jag! ). El så kan man ringa via Sjukvårdsupplysningen, de kan också boka in tider så man slipper sitta på akuten i 6h som jag gjorde. Det är bara via vanliga MVC som det är svårt med VUL, de befattar sig inte med sådana trivialiteter. MVC behöver ju inte hantera dem som får MA/MF utan det gör ju gyn, så jag tror inte de fattar hur vanligt det är.

  • muggles

    Snaily: nej jag har glömt hur du nojade innan v7 Du får gärna påminna mig

  • muggles

    Cicci: du ville ha symptomlista. Jag börjar fundera på om jag har grav-nästäppa. Två nätter i rad har jag varit täppt i näsan men det går över på dagen. Först trodde jag det var en förkylning med det verkar det ju inte vara. Sedan är väl brösten liite liite ömma också och maken tyckte det verkade större Fast det undrar jag om inte det är inbillning, kan det vara så redan? De kanske växer fortare andra gången?

Svar på tråden Livets toppar och dalar