• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Har inte alls läst ikapp men ser att Cicci undrar hur jag mår.

    Idag mår jag bättre än igår och en anledning till varför det var extra tungt igår och inatt (och pga det så tog jag det lugnt igår) var att tanten kom. Har blött som en stucken gris inatt . Men, peppar, peppar den värsta värken verkar åtminstone över för nu mår jag helt ok (förutom stor svullen mage ... som jag alltid får).

    Och visst, nu har vi avverkat två fester denna helg. Har ett bröllop nästa helg och sen ... SEN ... tror jag att det kommer att bli lugnare på festfronten.

  • Lapinette

    Åhhhh nenne ... vilken jäkla förlossning! Vad skönt att du får ha Pricken hos dig och vad söt han är! . Låter tungt med en barnmorskan men hoppas att du får prata av dig och att det kommer att kännas bättre så småningom. MASSOR AV KRAMAR TILL DIG OCH FAMILJEN

  • Lapinette

    Hade också chili con carne i åtanke. Så lätt, billigt och gott! Gärna med lite guacamole till.

    Om du inte kan ha feta så är det även trevligt med soltorkade tomater och oliver.

    Grytbitar - beuf bourguignon? Tar tid men är så himla gott.

  • Lapinette

    Telis - att tanten kommer tillslut är jag van med ... men typiskt att hon skulle dyka upp lagom till festerna. Jag blir så jäkla slut och lättpåverkad då . Men, men ... skönt att bara tillåta sig "slöa" idag.

  • Lapinette

    Telis - Ja fast vi firar inte Midsommar och Nyår jämnt . Nej, hon har verkligen en förmåga att tajma sådana saker men tjohooo ingen tant nästa helg då vi är på Rivieran. Då tar jag henne hellre nu.

  • Lapinette

    Telis - gillar du chevre annars är svärmors quiche superlätt!

  • Lapinette

    Ahh... kanske en med ruccola och soltorkade tomater?

  • Lapinette

    I love chevre! Fast har inte alltid gjort det liksom oliver, mozarella och feta. Men nu kan jag inte få nog av något av dessa . Nej, ska försöka ta mig ut på en promenad ...

  • Lapinette

    september - varför diskuteras utomkveds (hoppas, hoppas ingen har drabbats)? Japp, min var så liten (ooootroligt låg hcg) att man inte hade en aning om vart den satt.

  • Lapinette

    pb - har du testat? Man testar positivt om det är utomkveds. Jag testade efter typ 2-3 veckor med ständigt småblödande och blev helt paff när jag såg att testet visade svagt, svagt positivt. På CvL trodde de först att jag hade haft tidigt missfall men sen visade det sig att det där jäkla plusset inte vill gå bort. Blodprov, nya tester ... och blod från och till och sen en fruktansvärt värk ... det tog mig 3 månader! Jag hoppas, hoppas verkligen att du slipper detta. Ring och be om att få komma in till gyn!!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar