• muggles

    Livets toppar och dalar

    MSW: hoppas på att dina prover visar bra värden. Tror du att det är tidigt mf som gör att blodet forsar?

  • muggles

    Lappis: jag håller med om att det var ganska elakt... Förlåt!

  • muggles

    Koko: är det nu du ska iväg till NYC? Ååååh, vad härligt, måste vara min favvostad ute i världen!


    Snaily: problemet för min del är att förra gången kom det heller inte ngt blod men då var det ju ändå inget bra tecken. MA upptäcktes först i v11 men de sa att embryot förmodligen avstannat redan i v5 el så. Kroppen fortssatte däremot att tro att den var gravid för jag hade symptom fram till åtminstone v9.

  • muggles

    Men va fasen, jag mår ändå rätt bra idag! Solen skiner och jag har lite att göra på jobbet (äntligen!) som gör att jag inte hinner tänka så mkt. Pratade med min mamma igår och hon verkar så himla positiv och tror stenhårt på att det ska gå vägen denna gång, så jag blev faktiskt påverkad av det

  • muggles

    Vickan: bra med näsbränna som inte ledde till några skador!

  • muggles

    EA: skönt med köksframgångarna! Jag lovar att inte skrämmas fler ggr. Har du inte ens fått spottings än? Hoppas att det inte strular!

  • muggles

    EA: nä jag jobbar lite Jag hade ju lite hoppats att du skulle få samma "strul" med tanten som jag fick (att hon aldrig kommer)

  • muggles

    Snaily: glömde bort att kommentera din mamma, vad jobbigt! Hoppas att det går bra med operationen, förstår att hon är deppig!

  • muggles

    I natt drömde jag en mardröm till om blod och det kom mängder så det var liksom ingen tvekan om att det var kört. Vet att jag tänkte i drömmen att "jaha så jag klarade inte ens en vecka som gravid". Sedan är man superförvirrad någon minut när man vaknar tills man inser att det var en dröm.


    Faktum är att jag fick liite liiite blod på papperet nu när jag gick på toa men hoppas att det inte är ngn fara utan typ sköra slemhinnor el ngt annat.


    Snorkis: ta en paus om du känner att det går för fort, försök inte vara "duktig". Du går igenom ngt av det svåraste man kan göra i livet, och man får vara skör. Du kanske ska jobba 2h om dagen bara 3 dgr i veckan ett tag? Jag tror inte på att man ska pressa sig i sådana här lägen. Stora stora kramar till dig!

  • muggles

    Omsan: det är väl ofta det som är felet, att vi klumpar ihop alla länderna i den otroligt stora kontinent som är Afrika, och tror att de lever likadant överallt. El ja, inte för att vi tror det eg, men ofta är det den omedelbara bilden som kommer för en när man säger "Afrika" (=fattiga människor på landsbygden). Sedan vet man ju eg att det är stor skillnad på tex Nigeria och Sydafrika...


    Jag har VUL inbokat om 12 dagar.... lääääänge kvar. Jag fick ringa 3 samtal innan jag kom rätt. Först Sjukvårdsupplysningen som skickade mig till Sahlgrenska som skickade mig till en vårdcentral. Fy vad nervös jag kommer att vara - om jag tar mig så långt utan blod. Men maken är inbokad att följa med, inga fler "ensam är stark"-stunts för min del...


    Tinga: ja det är väldigt uppenbart vad som är min största skräck just nu. I morse kände jag mig dock väldigt glad och kände hur FANTASTISKT det är att jag lyckades bli gravid igen. Och sen gick jag på toa på jobbet och såg blod (en liten mikrofläck visserligen). Jag pappersmuffade(!) och då hittar jag inget men när jag torkar mig så är det små fläckar med rött färskt. Så jag vet inte vart det kommer ifrån... Fy faen vilken gastkramande ångest det är att inte veta om det här kommer att gå vägen el om det var början till slutet jag såg.

Svar på tråden Livets toppar och dalar