• viktualia

    Livets toppar och dalar

    Omsan - nääeee vad jobbigt det där låter!!!!!! *kramar om länge*

  • viktualia

    Passionsblomman - min bästis födde sin förstfödda vaginalt, det gick helt enkelt inte att stoppa.... och den unga fröken kom v.28+5. Sonen är däremot född med snitt. Det beror ju på hur mycket vatten som finns kvar och hur bebisen mår rent allmänt. Helst vill de att även så små lirare ska komma ut den vanliga vägen...

  • viktualia

    PB - Var i lungorna!! aaaa får ont i hela kroppen vid tanken på den dramatiken!!!


    Annars - har celebert besök av Parnassia med söta döttrar! hörs!

  • viktualia

    godmorgon!


    Mitt finbesök har styrt kosan hemåt och jag försöker övertyga Trollet om lite förmiddagssömn. Men han tycker att det är skojigare att gosa med mamma än att sova - sötungen!!


    PB - hälsa H, P och E från mig också! Det finns inte ord för det som de går igenom.. och som kommer att pågå i månader.... och förhoppningsvis inte år..

  • viktualia

    pling!


    smint - vår Teutonia Fun levererades EFTER snön... dvs vi har inte testat. Men jag kan tänka mig att den egentligen inte är 100% bra då.. får återkomma efter den kommande vintern.. fniss..

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2010-10-07 01:12:57 följande:
    De som vill läsa Panzerfausts berättelse om hela den här upplevelsen rekommenderas att läsa det han skrivit genom Heloises konto nu vid midnatt. *ståpäls*
    jaaa shit.. till och med världens minst gråtande Vickan fick mer än en tår i ögonvrån.. vilken desperation... aaaaaa!
  • viktualia

    AM - kul med fnissig träff!


    Ego - Gud hör bön och så även Trollet. Inatt vaknade sötTrollet EN ENDA gång och åt en rejäl portion bröstmjölk innan han somnade om och vaknade när makens väckarklocka ringde. Fler sådana nätter hitåt!!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar