• Telis

    Livets toppar och dalar

    Tinga, egentligen pratar jag inte om dagis per se. Jag tycker att det är skitjobbigt att vara borta från honom överhuvudtaget och så jag utgår ifrån att det kommer att kännas likadant när han är på dagis, hos svärmor, hemma med pappa, hos dagmamma eller vad sjutton det nu är. Det har ju som sagt egentligen inget med just dagis att göra utan att JAG inte vill vara borta från HONOM så många timmar per dag.


    Lappis, inte en chans att jag jobbar 100%. Men det blir ju en förskräcklig massa timmar borta från honom ändå.


    Grattis till jobbet, AM!

  • Telis

    Åh, vad skönt att det verkar lite ljusare för Elise!


    Fy sjutton vad du verkar ha det jobbigt, Oupsie! Kram!!


    Vi höll på att inte ta oss från bilverkstan en gång, motorn bara rusade, men det visade sig bero på att dom glömt att starta om datorn efter servicen. Jäkla bilar (och jäkla datorer).

  • Telis

    Åh, lycka till, EA! Du ligger väl och spretar som bäst!

  • Telis

    Snorkis, fy vilken dag du hade! Säger som PB - hoppas att det betyder att dagen idag blir bättre!

  • Telis
    muggles skrev 2010-10-20 08:32:04 följande:
    Det där låter jätteskumt. Datorn (för jag förmodar att du menar i bilen) borde starta (boota) när man startar bilen...
    muggles, ja det har du ju rätt i, jag slarvar med uttrycken!  Dom skulle inte starta om datorn (i bilen, ja) utan resetta den. Före servicen fanns det något fel med bränsleinsprutningen som datorn i bilen kompenserade för. Felet fixades under servicen men eftersom dom inte resettade den så trodde datorn att felet fortfarande fanns och kompenserade fortfarande för det. Så tror jag iaf att verkstan förklarade det för oss, det var ett par år sen och jag är varken datatekniker eller bilmekaniker.
  • Telis

    Åh, Televinken gnisslar tänder så jag får rysningar över hela kroppen. För er andra gamlingar så kan man jämföra det med att någon drar med naglarna på svarta tavlan *hela tiden*.

  • Telis

    Lappis, åt du på stanniolpappret också, eller?


    Tinga, din kompis är nog rätt avundsjuk på dig också skulle jag tro, om det hjälper?


    Parnassia, jag håller tummarna stenhårt! Hoppas att du kommer hem med glasklara svar på alla funderingar!


    Jag ska också på intervju i eftermiddag, om jag inte gör bort mig helt så ska jag också få med mig ett erbjudande hem att fundera på. *hoppas, hoppas*

  • Telis

    Hej Frullan!! Vad roligt att se dig! Verkar nya jobbet bra?


    Lappis, jag har ingen aning, jag kan inte ens tänka på det utan att få rysningar.

  • Telis

    Lappis, förlåt jag har missat - har ni varit på första besöket/samtalet på AC än? Vad händer nu? Jag vet att ni ska börja samla papper men hur gör man det? Är det läkarbesök och sånt som gäller nu? Och är papprena specifika för Korea eller kan man ändra sig i sista minuten och skicka dom till ett annat land?

  • Telis

    Lappis, jaha, men vad skönt att papperssamlandet var så enkelt! Då har jag hade fattat helt fel, jag trodde mig ha läst om folk som samlat papper i evigheter och dom skulle stämplas och vidimeras och översättas och fan och hans moster.


    muggles, ja det var den fjärde intervjun på ett och samma ställe. Men någon monsterlön lär det inte bli, jag har begärt samma som jag har idag men dom tycker att den är för hög och har undrat om jag kan tänka mig att gå ner i lön. Vi får väl se vad dom kommer med för motbud, jag har fortfarande inte fått höra någon siffra.


    snaily, jag behövde aldrig göra någon glukosbelastning gudskelov, jag hade aldrig klarat det. Jag är impad av dig!  Jag vill se din stora mage! Bild, bild!


    Ore, jag vet inte om jag törs svara på din fråga om Televinkens nattsömn. Det går, för tillfället (peppar, peppar) alldeles utmärkt. Han somnar mellan 19 och 20, dricker en flaska välling i sömnen runt midnatt och vaknar mellan 6.30 och 7.30. Visserligen ligger han och rör sig rätt mycket och gråter till ibland i sömnen från kl 2 ungefär men han är rätt pappig nu så det är nog mest min man som får lida av det. Dom två ligger tillsammans på ungefär 20 cm  i sängen och jag har 160 cm för mig själv.


    PB, nu är det ju inte aktuellt för dig eftersom din mens blivit så mycket bättre som tur är, men om man har en sån sjukdom som gör att man regelbundet måste vara hemma en kort tid så kan man ansöka om att få slippa karensdagarna. Jag har hört såna som har endometrios som har sluppit karensdagen vid mens.


    Snorkis, om det är någon i hela världen som har all rätt att känna avundsjuka så är det du! Vi är så glada över att du orkar hänga här med oss och vi mår inte alls dåligt av det, vi skulle må sämre av att inte alls veta hur det är med dig!


    muggles igen, det hade ju kunnat bli tvåäggstvillingar.


    Parnassia, hur har det gått?!


    Brunch 7:e november passar mig också! Men jag tror att ni slipper njuta av Televinken för svärmor är på besök då.

Svar på tråden Livets toppar och dalar